Ero Xyzal ja ZyrtecXyzal vs Zyrtec

Joskus kun syödä elintarvikkeita, saamme kutina muutaman minuutin kuluttua. Onko tämä merkki allergia? Kyllä. Useimmat elintarvikkeet ihmiset ovat allergisia ovat Seafoods kuten kalaa, katkarapuja, simpukoita jne Ihmiset ovat myös allergia kananmunalle, joko munanvalkuaiset tai munankeltuaista. Vauvoille alkaa vieroittaa maidosta, vilja ensin käyttöön viikon jälkeen seuraa hedelmät, vihannekset, munanvalkuainen, munankeltuainen, liha, ja niin edelleen ja niin edelleen. Jokainen mainituista elintarvikkeet ovat yhden viikon välein arvioida, nämä elintarvikkeet tekee vauva allerginen tai ei. Ne annetaan yksi kerrallaan.

Kun allergioita esiintyy, on olemassa lääkkeitä, jotka voivat auttaa meitä lievittää kutinaa. Nämä ovat nimeltään antihistamiinit. Kaksi näistä ovat Xyzal ja Zyrtec. Olkaamme puuttua eroja.

Geneerinen nimi Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä Xyzal on Levosetiritsiini. Nämä kaksi lääkkeet ovat hitaasti pidetään markkinoilla. Nämä kaksi lääkkeet ovat antihistamiineja. Nämä lääkkeet vaikuttavat histamiinireseptoreihin jotka aiheuttavat allergisia reaktioita. Estämällä histamiinireseptoreihin, allergia on pysäytetty. Tavallinen allergiaoireita ovat kutinaa, aivastelu, nokkosihottuma, nokkosihottuma, ja vetiset silmät.

Yksi mainitun erojen Xyzal peräisin Zyrtec että Xyzal sanotaan sitoutuvan tehokkaammin reseptoreihin. Toinen ero on, että Xyzal on ohjeet sen käytöstä lapsille ja pikkulapsille enintään kuuden kuukauden iässä, joka on hyvä. Zyrtec ei ole käyttöohjeet pikkulapsille.

Ruoan kanssa tai ilman näitä kahta lääkitys voidaan ottaa. Zyrtec on pureskeltavassa muodossa taas Xyzal ei. Siten tämä lääkitys pureskellaan, jotta täysimääräinen vaikutus tapahtuisi. Molemmat ovat nestemäisiä valmisteita, vaan mittalusikka tulisi käyttää tarkkaa annostelua varten lääkkeen.Zyrtec ja Xyzal on tavallista sivuvaikutuksia. Lisäksi uneliaisuus ja suun kuivuminen, kurkkukipu ja heikkous saattaa myös esiintyä. Xyzal yleensä enemmän haittavaikutuksia kuin Zyrtec ja aiheuttaa maksan ongelmia, kuten keltaisuus, tumma virtsa, ja joskus nenäverenvuoto (nenäverenvuoto) lasten keskuudessa. Zyrtec 's haittavaikutuksia ovat sydän vaikutuksia, kuten sydämentykytystä, sekavuus, ja levottomuus.

Kun otetaan antihistamiinit, aina pitää mielessä, että pitäisi välttää harjoittamasta tällaista toimintaa, kuten ajo, ruoanlaitto, koneita ja muita toimia, jotka voivat aiheuttaa onnettomuuksia.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Zyrtec on Cetirizine samalla yleisnimellä Xyzal on
Levosetiritsiini.
2. Xyzal sanotaan sitoutuvan tehokkaammin reseptoreihin.
3. Xyzal on ohjeet sen käytöstä lapsille ja pikkulapsille jopa kuusi kuukautta
ikä mikä on hyvä.