Ero GYN ja OB naistentauditGyn vs. ob naistentaudit

Nainen 's sukuelimiin on erittäin tärkeä, koska se antaa elämän. Sitä tulee käsitellä äärimmäisen suhteen. Sen vaurioitunut mahdollisuudet tulla raskaaksi ovat hyvin ohut. Naisen pitäisi olla hänen sukuelimiin tarkistaa joka kerran jonkin aikaa. Tämä must tehdään varsinkin jos nainen on raskaana. GYN tai muuten kutsutaan gynekologi on yksi kannattaa lähestyä oman rutiini tarkistaa ylöspäin. Jos olet raskaana sinun täytyy mennä oman OB / naistentaudit tai muuten kutsutaan synnytyslääkäri.

GYN nämä päivät ovat myös harjoitellaan OB, mikä tekee niistä OB / naistentaudit. Ne voivat seurata, jos naisen seksuaalinen elin on terve ja samalla ne voivat myös tarkistaa, miten raskaus on menossa.

Ne näyttävät olevan toisiinsa, mutta mitä todella on ero naistentaudit ja OB / GYN? Tietää tämä, on tärkeää syvemmälle vuonna merkitykset OB synnytyslääkäri ja naistentaudit gynekologi.

OB on keskittynyt enemmän seurantaan raskauksia ja ne ovat myös vastuussa tuottaa vauva. GYN erikoistunut terveyteen naisen sukuelimiin. Joten jos yhdistää ne yhteen, OB / naistentaudit siis valvoo paitsi terveyttä naisen sukuelimiin, se keskittyy myös raskauksien samanaikaisesti. OB / naistentaudit auttaa pitämään vauvan kohdussa terve ja tarkistaa munasarjat ja kohtu. He voivat myös selvittää, jos sinulla on STD tai sukupuolitauti tai jos olet hedelmättömiä.

Koulutustasoa OB on joku, joka on valmis koulutusten hallinnan raskauden, synnytyksen, ja lapsivuodeaika (kauden jälkeen toimittaa pikkulapsen). GYN toisaalta on joku, joka on lopettanut tutkimukset naisen sukuelimiin; tämä sisältää diagnosointiin ja hoitoon sairauksien naisten elin. OB / GYN ei keskity naisen elin yksin, mutta myös vauvan naisessa 'kohdussa.

Tämä tarkoittaa, että jos yksi on OB / GYN hänellä on laajempaa tietoa raskauden ja kaikki siihen liittyvät tosiasiat tutustunut siihen. Jotkut alueet OB / GYN erikoistunut ovat akuutteja ja kroonisia sairauksia, nuorten gynekologia, käytöshäiriöitä, ja syöpä. Muut kentät OB / GYN erikoistunut ovat endokrinologian, terveyden ylläpito raskauden aikana, hedelmättömyys, operatiivinen gynekologian, raskauden ja toimitus ja tietysti virtsateiden sairaudet.GYN yksinkertaisesti erikoistunut naisen sukuelimiin, sen terveyttä, diagnooseja ja hoitoja. Verrattuna OB / naistentaudit, The GYN voi 't penkoa raskauteen asioissa. GYN on vain rajoitettu elimeen, kun taas OB / GYN voi myös tarkistaa raskauksia ja toimittaa vauvoja. OB ja GYN ovat kaksi eri ammateissa , mutta nykyään voi olla OB ja GYN samalla, joten termi OB / GYN.

YHTEENVETO:

1.

GYN rajoittuu naisen sukuelimiin vain kun taas OB / GYN voi myös kaivaa raskauksissa ja tuottaa vauvoille.
2.

OB / GYN voi myös erikoistuneet laajemmalle joukolle toisin GYN.
3.