Ero Amoksisilliini ja penisilliiniAmoksisilliini vs penisilliini

Yksi tärkeimmistä edistysaskeleista lääke oli kehittää antibiootin. Antibiootti on lääke huume, joka tuhoaa kasvun mikro-organismien kehossa. Kaksi yleisintä antibiootteja käytetään tänään 's yhteiskunnassa ovat kuin Amoksisilliini ja penisilliini. Molemmat huumeita käytetään torjumaan tartuntatautien että takoa hyökkäyksiä kehomme. Vaikka luokiteltu sama, on tärkeää huomata herkän eroja kahden huumeita.

Pohjimmiltaan, Amoksisilliini ja penisilliini ovat sivutuote muotin kasvun penisilliini. Tämä muotti kutsutaan penicillim ja on sininen ja keltainen väri; se on usein kasvaa vanhentunut ruokaa. Se oli vahingossa löysi miehen nimeltään Alexander Fleming .; Hän havaitsi, että tuote on tämän homeen kasvu voisi taistella ja tuhota haitalliset bakteerit. Niin tuli syntymän penisilliini.

Amoksisilliini on antibiootti, joka on johdettu alkuperäisestä lähteestä penisilliini. Se on ensisijaisesti puolisynteettinen huume, joka auttaa lievittämään kipua sekä tappaa kaikki haitalliset bakteerit tekee sinulle sairas. Nykypäivän 's lääketieteen maailma, Amoksisilliini on edullinen antibiootti käyttää hoidettaessa vahvoja bakteeritartunta. Amoksisilliini on oikeus lääkkeiden yhdiste taistella läpi mahahapon ja tunkeutua verenkiertoon tehokkaammin. Penisilliini ei saavuta samaa tasoa absorption kuin sen vastine.

On mielenkiintoista huomata, että molemmat lääkkeet bakteerien käsittelemiseksi samalla tavalla. Ei ole mitään todellista eroa tehokkuutta kummankaan lääkkeen. Vaihtelu lääke on esitetty hoidon ajan. Lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että amoksisilliini onnistuu tappaa infektion paljon nopeammin ajan; Siksi hoito kestää lyhyemmän aikavälin. Lapset ovat usein käsitellään Amoksisilliini koska nopea läpimenoaika hoidon; kuuden hoitopäivän on paljon mieluummin pidemmän kymmenen päivää hoidossa penisilliini.Yhteenveto

1. Amoksisilliini ja penisilliini ovat molemmat muotoja antibiootteja.
2. Antibiootteja käytetään parantaa sisäistä bakteeri-infektioita.
3. Penisilliini löysi Alexander Fleming, se oli sivutuote homekasvustoa.
4. Amoksisilliini on puolisynteettinen antibiootti, jonka opiaattien sisältö auttaa taistelemaan kipua sekä infektio.
5. Edullinen antibiootti on lasten Amoksisilliini koska sen nopea hoitojakson aikana.
6. Amoksisilliini taistelee infektio nopeammin ajassa kuin penisilliini.
7. Hoito aika Amoksisilliini on 6 päivää. Hoito aika Penisilliini on 10 päivän jakson aikana.