Ero Aleve ja advilAleve vs Advil

Aleve ja Advil ovat kaksi erittäin suosittua kipulääkkeiden käytetään nykyään. Ne ovat yksi johtavia tuotemerkkejä tulehduskipulääkkeiden (Steroideihin tulehduskipulääkkeet), jotka ovat laajalti markkinoidaan kaikkialla maailmassa. Kaksi ovat over-the-counter lääkkeitä, jotka tarvitsevat ilman reseptiä lääkäriltä, ​​jotta yksi ostaa niitä. Niitä käytetään tyypillisesti yleisiä oireita kipu kuten hammassärky, kuukautiskierron kouristelua, selkäkipu, päänsärky, lihasten kivut ja jopa auttaa vähentämään kuume. Ne voivat myös auttaa lievittämään oireita lievä niveltulehdukset kipua. Niillä on myös samanlainen erilaisia ​​sivuvaikutuksia.

Ensisijainen ero niiden välillä, vaikka on vaikuttava aine, jota käytetään tekemään lääke. Sillä Advil, ibuprofeeni on yleinen käytetty. Noin 200 mg ibuprofeenia on pakattu yhteen vakioannos advil. Sillä Aleve, naprokseeni Natrium käytetään. Toisin Advil, Aleve käyttää hieman enemmän (20 mg enemmän) sen vaikuttavana aineena sen vakio annos.

Tässä yhteydessä nämä kaksi lääkkeet annostellaan eri tavalla. Advil, kun ottanut aikuiset 12 vuotta ja vanhemmat, yksi pilleri suositellaan annettavaksi joka 4 tai 6 tuntia niin kauan kuin oireet ovat edelleen läsnä. Jos joskus tämä muotoilu ei ole vielä voimassa, niin kaksinkertainen annostus olisi kunnossa, että on, jos olet voittanut 't ylittää päivittäinen raja 6 pillereitä. Aleve oletetaan olevan pidempi terapeuttinen vaikutus (mutta ehkä siksi, että määrä aktiivista ainesosa käytetty), jolloin se otetaan joka 8. 12 tuntia, kun oireet vielä kestää. oman alkuannos, voit itse ottaa kaksi Aleve pillereitä kunhan voittanut 't ylittää 2 pillereitä sisällä 8-12 tunnin ajassa. Jotta päivittäinen raja, ei pitäisi kestää yli 3 Aleves.

Näiden erojen annostuksen, nämä kaksi eivät ole määrätty otettava samanaikaisesti. Kun molemmat samaan aikaan vain lisää mahdollisesta sivuvaikutusten mukaan kahtalainen. Valitse vain yksi, kuten lääkärin määräyksen mukaisesti.

Muuten, siellä 's myös reseptin muotoilua Advil. 800 mg pilleri on käytettävissä enemmän kroonisen kivun tyyppejä ja kaikkein eniten migreenin.Kaiken kaikkiaan vaikka kaksi ovat samasta huumeiden luokan, he silti eroavat koska:

1. Advil on ibuprofeeni, kun Aleve on naprokseeni natriumia.

2. Advil käyttää vähemmän sen vaikuttavana aineena (200 mg), kun taas Aleve käyttää enemmän (220 mg).