Ero Yaz ja Gianvi Yaz vs Gianvi

Ihmisen väestö kasvaa ja nousee useimmiten maissa, joissa ei ole lisääntymisterveyden laskuja. Filippiineillä, se 's yhä keskustelua siitä kongressi hyväksyy RH lasku vai ei. Kun kasvava numerot väestöstä, resurssit myös tullut hajallaan, ja köyhyys on aina läsnä.

Maailmassa on niin monia vaihtoehtoja, naiset ja miehet voivat aina olla vaihtoehtoja. Se voi olla perhesuunnittelu perheille arvioida, kuinka monta lasta nostaa. Se voi olla kautta käyttämällä vaihtoehtoisia ehkäisymenetelmiä ohjata haluttu määrä lapsia. Ja lopuksi, se voi olla myös luonnollisen ehkäisymenetelmät pariskunnille, jotka ovat tiukasti puolustaminen niiden katolisen arvoja.

Yksi vaihtoehtoinen ehkäisymenetelmää paljon naiset käyttävät ovat ehkäisypillereitä, jotka tulevat paljon merkkejä ja nimiä. Yksi jotka ovat Yaz ja Gianvi jotka ovat pillereissä.

Yaz ja Gianvi eivät juuri eroa toisistaan. Gianvi on geneerinen lääke, kun Yaz on tuotenimi huume. Molemmat lääkkeet sisältävät drospirenonin ja etinyyliestradiolin. Näitä lääkkeitä otetaan kautta tabletteina. Sitä ei voi ostaa ilman reseptiä ja lääkärin.Drospirenonin ja etinyyliestradiolin yhdistetään ja käytetään ehkäisytabletti. Muita nimiä ehkäisypillerit ovat BC tabletit, pillerit, OC, BC tai helposti kutsutaan ehkäisypillereitä. Ehkäisypillereitä on kaksi pääasiallista hormoneja, jotka voivat estää raskauden kun otetaan oikeaan aikataulussa. Kaksi tärkeintä hormonit ovat estrogeenin ja progestiinia. Ehkäisypillereitä toimii estämällä naisen 's munat erääntyvät kuukausittain. Kun näin tapahtuu, lannoitus ei tapahdu, koska munat eivät ole kypsiä.

Yaz on varmasti kalliimpaa kuin Gianvi mukaan naiset, jotka ovat kuluttajille näiden lääkkeiden. Gianvi, toisaalta, on monia ei-toivottuja sivuvaikutuksia, kuten on raportoitu naisten, kuten; puhkeamisen näppylöitä, lihoo, joilla mielialan vaihtelut, ja ennen kaikkea, ahdistuskohtauksia. Ehkäisypillereitä aiheuttaa sydänkohtauksen, aivohalvauksen, ja veren hyytymistä. Siten naiset kehotetaan olemaan polttamatta estämiseksi enemmän paksuuntumista verta.

Yhteenveto:

1. Yaz on tuotemerkki, kun Gianvi on geneerinen lääke.
2. Yaz on kalliimpaa kuin Gianvi, koska se on tuotemerkki lääkettä.