Ero Vicodin ja PercocetVicodin vs Percocet

On olemassa erilaisia ​​teorioita, kun se tulee kipua. Kun se tulee kivunhoito, lääkärit ja sairaanhoitajat käytännössä tehdä monia asioita vain niiden potilaiden tuntea olonsa mukavaksi aikana ottamista, toimenpiteiden aikana tai edes arviointi. Hyvä asia nykyään on se, että on olemassa erilaisia ​​lääkkeiden että kipuun. Vaikka on olemassa useita kipulääkkeiden avoimesti myydään markkinoilla, lääkärit ja sairaanhoitajat ovat myös tietoisia siitä, että lääkitys pitäisi aina olla toinen luonnollinen keino lievittää kipua. Tämä on käyttöä kivun mitta-asteikolla arviointeja.

Jos lääketieteellinen joukkue joutuu lapsipotilaiden jotka vielä voinut 't count tai jotka doesnt 't tietää ero on 1 2, useimmiten visuaalinen tyyppinen kipujanalla annetaan tällaisia ​​potilaita. On aina tärkeää arvioida tuskan taso, jotta tiedetään, onko suositella lääkealan keinoja lievittää sitä.

Kun taso kipu on määritetty, lääkärit vielä tehdä päätös vai ei anna kipulääkkeiden, jotka ovat vahvoja tai ne, jotka ovat vain lieviä. Jos vain on päänsärkyä joka vaihtelee 3-4, mahdollisuudet ovat, lääkärit voitti 't voidaan antaa lääkkeitä, kuten morfiinin! Tietenkin lääkärit menisi konservatiiviset toimenpiteet kuin rajuja vaiheita kivun hoidossa.

Kaksi suosituinta lääkkeet ovat nykyään Vicodin ja Percocet. Molemmat ovat narkoottisten kipulääkkeiden tarjota kivunlievityksen, näitä lääkkeitä on myös niiden erot. Pidetään narkoottisten kipulääkkeiden, molemmat lääkkeet ovat niiden himo mahdollisuuksia ja saa määrätä vain MD. Molemmat lääkkeet käytetään hallintaan jälkeisen kivun, mikä odotetaan anestesian hälvenee pois menettelystä.Narkoottisten kipulääkkeiden kuitenkaan voi 't annetaan raskaana olevalle naiselle, joka on aikeissa synnyttää siitä syystä, että vauva kokee hengityselinten painumia ja on olemassa vaara, että lapsi on aine-riippuvainen tulevaisuudessa.

Tärkeimmät erot Vicodin ja Percocet ovat sen osia. Sillä Vicodin, se koostuu pääasiassa parasetamolin ja hydrokodonin samalla Percocet sisältää tehokkaampi koostumus oksikodonin. Tämä on tärkein syy, miksi Vicodin on vain luokiteltu luokkaan 3, kun Percocet pidetään luokka 2 luettelossa huume lääkkeitä. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että seuraava hyvä asia, joka tulee sen jälkeen, kun morfiinin olisi oltava Percocet, joka on vähemmän riippuvuutta mahdollisuuksia, mutta se on vahvempi kuin Vicodin.

Tarkasteltaessa näitä kahta lääkettä, siellä on useita huolenaiheita varsinkin jos olet ottaa näitä lääkkeitä säännöllisesti tavalla. Numero yksi asia, joka on otettava huomioon pitäisi olla aineriippuvuuden. Jos, jos potilas on raskaana, tämäntyyppisiä lääkkeitä ei pitäisi 't annetaan, koska se voisi johtaa hengityksen painumat vauva ja lopulta hengityksen pysähtyminen, jos sitä ei kyetä hallitsemaan.

1. On olemassa monia asioita, että lääkärit ja sairaanhoitajat tekevät hallita kipua.
2. Vicodin ja Percocet ovat narkoottisia kipulääkkeitä käytetään kivun hallintaan nimenomaan jälkeisen kivun hallintaan.
3. Vicodin koostuu pääasiassa hydrokodonin, kun Percocet koostuu oksikodonin.
4. Vicodin on heikompi huume joukossa kaksi, kun Percocet katsotaan luokan 2 huume.