Ero alumiini ja lasikuitu TikkaatAlumiini vs lasikuitu Tikkaat

Vanhemmissa päivinä, puu ja bambu tikkaita käytettiin, mutta tässä modernissa maailmassa, alumiini ja lasikuitu tikkaat ovat tulleet päälle kohtaus. Alumiini ja lasikuitu tikkaat on omat etunsa ja haittansa.

Verrattaessa alumiini ja lasikuitu tikkaat, yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan huomannut on niiden vahvuus. Verrattuna alumiinitikkaat, lasikuitu tikkaat ovat hyvin vahvoja. Se ei tarkoita, että alumiini tikkaat eivät ole vahvoja, mutta vahvuus riippuu arvosana käytetyn materiaalin. Alumiininen tikkaat, joissa on huono laatu voi taipua helposti. Verrattuna alumiinitikkaat, lasikuitu tikkaat voisi murtaa.

Toinen huomattava ero on suhteessa vastuksen sääolosuhteille. Toisin kuin alumiini tikkaat, lasikuitu tikkaat ovat vastustuskykyisempiä sääolosuhteet.

Se voidaan myös nähdä, että lasikuitu tikkaat ovat resistenttejä sähköä. Koska lasikuitu ei johda sähköä, kuten alumiinia, nämä tikkaat käytetään enemmän, kun työskentelet voimalinjoja.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä lasikuitu tikkaiden ja alumiini tikkaat on, että entiset ovat tulenkestäviä.

Kun puhutaan lämpö, ​​alumiinitikkaat johtaa lämpöä, kun taas lasikuitu tikkaat eivät. Lämmössä, alumiinitikkaat menettävät voimaa, ja se voi tulla vaikea käyttää tikkaita mukava tavalla. Toisaalta, lasikuitu tikkaat eivät heikennä lämmön.

Yksi eduista alumiinitikkaat yli lasikuitu tikkaat on, että alumiini ne ovat kevyempiä. Alumiinitikkaat voidaan kuljettaa mihin tahansa paikkaan helposti. Koska lasikuitu tikkaat ovat raskaampia, niitä ei voida käyttää niin kauan jatkotikkaita. Lisäksi lasikuitu tikkaat mukana korkeamman hinnan kuin alumiini tikkaat.

Yhteenveto:1. Lasikuitu tikkaat mukana korkeamman hinnan kuin alumiini tikkaat.

2. Verrattuna alumiinitikkaat, lasikuitu tikkaat ovat hyvin vahvoja.

3. Toisin kuin alumiini tikkaat, lasikuitu tikkaat ovat vastustuskykyisempiä sääolosuhteet.

4. Lasikuitu ei johda sähköä, kuten alumiinia, ja niin nämä tikkaat käytetään enemmän, kun työskentelet voimalinjoja.

5. Lasikuitu tikkaat ovat tulenkestäviä kuin alumiini tikkaat.

6. Kun verrataan lasikuitu tikkaat, alumiini tikkaat ovat kevyempiä.