Ero Karsinooma ja AdenokarsinoomaKarsinooma vs Adenokarsinooma

Sana syöpä on yksi asia, että useimmat potilaat pelkäävät kuulla niiden lääkäreitä. En puhu tähdistö tähän vaan, sairaustilaa. Se on sana, joka voisi pelkoa sydämiin, jotka kuulevat sitä tai jotain tältä osin. Pitää kyllä ​​paikkansa, useimmat henkilöt, jotka on diagnosoitu syöpä joutuvat hirvittävästi tehtäväksi taistelevat tämän taudin, näennäisesti ylitsepääsemätön vuori kiivetä. Tämä johtuu siitä, että ei ole koskaan ollut löydetty parannuskeinoa syöpään, ja kaikkein jotka lääkärit voivat tehdä on käyttää yhdistelmää hoitoja tappaa syöpäsolut ennen kuin ne on aika levitä muualle kehoon.

Oikeastaan, mikä sitten on syöpä? Yksinkertaisin selitys olisi tämä. Se on yleinen sana, jota käytetään tarkoittamaan peruuttamaton mutaatio normaalien solujen joissakin osissa kehomme. Tämä osoittaa, että näennäisesti normaali ja terve solu voi vain muuttua mutatoitunut ja vaarallista muotoa johtuu useista syistä. Mikä tekee siitä vaarallista on, että sen sijaan kuolee, kun se on palvellut tarkoitustaan, solu muuttuu aggressiiviseksi ja elää. Se voi vaikuttaa muihin soluihin, vaurioittaa ympäröiville alueille, ja voi jopa tunkeutua kudoksiin sen ympärille. Tämä on luonteeltaan syöpäsolun.

Tautitila on nimetty mukaisesti alueella, jossa solut muuntua, esimerkiksi keuhkosyöpä, ihosyöpä, leukemia tai eturauhasen syöpä. Mutta tämä keskustelu vain rajoittua lääketieteellinen termi syöpä, ja sen ero, että termin adenokarsinooma.

Ensimmäinen on syöpä. Se on lääketieteellinen termi, jota käytetään kuvaamaan syövän. Pohjimmiltaan se on käännetty pahanlaatuinen kasvain. Pahanlaatuisia se tarkoittaa, että kasvain on syöpä, ja voi aiheuttaa vakavia ongelmia elimistössä. Karsinooma tässä on yleinen termi, jota käytetään ilmaisemaan mutatoitujen solujen tai syöpäsoluja elimistössä, ilmoittamatta missä kehossa maligniteetti sijaitsee. Lisäämällä etuliite, esimerkiksi, adenokarsinooma, tekee termi tarkempi ja keskittynyt. Tässä on se ero.

Adenokarsinooma osoittaa syöpään rauhaset. 'Adeno' tässä osoittaa rauhas kudoksissa. Syöpäsolut vaikutti ovat epiteelisolujen, jotka reunustavat rauhas kudos. Sinun pitäisi ottaa huomioon, että rauhaskudoksen tai solu on ruumiinosa, joka on erikoistunut erittävä aineita kehoon, esimerkiksi maitorauhasista.Tämä on ero kahden termin. Voit lukea syvemmälle tähän aiheeseen, koska perustiedot annetaan vain täällä.

Yhteenveto:

1. Cancer osoittaa epänormaalia kasvua tai maligniteetti solut, jotka on mutatoitu ja vahingoittaa kehon.

2. karsinooma on yleinen termi, jota käytetään ilmaisemaan pahanlaatuisuuden tai pahanlaatuinen kasvain.