Ero kysta ja AbscessKysta vs Abscess

Kysta ja paise ovat lähes samanlaisia. Nämä kaksi ovat hyvänlaatuisia massa, joka on täynnä joitakin nestettä tai tyttö. Se voi olla vaikea erottaa kysta ja paise kerralla taas vain ammattilainen voi erottaa niitä. On vaikea diagnosoida kysta peräisin paise vain havainto. Biopsia voi erottaa kysta alkaen paise.

Kysta on hyvänlaatuinen massa täynnä nestettä tai osittain nestettä. Kystat ovat yleensä ole haitallista ja se riippuu siitä, missä se kehittyy. Mutta kystat kehitetty n joitakin elintärkeitä alueita voi olla haitallista. Tärkeiden alojen, kystat voivat olla ärsytystä ja voi tulla haavaumia.

Kysta on virtsarakon kaltainen pussi, joka muodostuu kudoksissa. Kystat voidaan muodostaa, koska monia asioita. Se voi aiheuttaa trauma, bakteeri-infektio, arpikudoksen muodostumisen ja jopa syöpää. Kun jotkut kystat eivät ole niin vaarallisia ja tarvitsevat hoitoa, on olemassa muita kystat jotka ovat erittäin haitallisia ja vaarallisia ja jopa hengenvaarallisia.

Samanlainen kystat, paise on herkempää ja täynnä missä. Paise voi olla suuri tai pieni ja ne tulevat paljon tuskaa, varsinkin jos nähdään elintärkeitä elimiä. Paise muodostuu, kun ulkomaisen organismeja tuhoavat kudoksia. Paise on infektion aiheuttama joidenkin bakteerien ja immuunijärjestelmän yrittää taistella bakteereja. Paiseita näppylä on esimerkki.

Kysta voi olla lepotilassa hyvin pitkän ajan aiheuttamatta ongelmia. Kun kysta tulehtuu, se voisi johtaa paise.

Yhteenveto

1. kysta on hyvänlaatuinen massa täynnä nestettä tai semi-neste2. Samanlainen kystat, paise on herkempää ja täynnä missä

3. kystat voidaan muodostaa, koska monia asioita. Se voi aiheuttaa trauma, bakteeri-infektio, arpikudoksen muodostumisen ja jopa syöpää.

4. Absessi muodostuu, kun ulkomaisen organismeja tuhoavat kudoksia. Paise on infektion aiheuttama joidenkin bakteerien ja immuunijärjestelmän yrittää taistella bakteereja.

5. kysta voi olla lepotilassa hyvin pitkän ajan aiheuttamatta ongelmia. Kun kysta tulehtuu, se voisi johtaa paise.

6. kystat ovat yleensä ole haitallista ja se riippuu siitä, missä se kehittyy. Tärkeiden alojen, kystat voivat olla ärsytystä ja voi tulla haavaumia.