Ero Herpes ja syöpä haavaumatHerpes vs Syöpä haavaumat

Kun ihmiset saavat sairauksia, se tulee heidän mieleensä, mitä niiden olisi pitänyt tehdä välttää sitä. Näin ollen on liian myöhäistä yhden miettiä, mitä niiden olisi pitänyt tehdä. Herpes ja syöpä haavaumat eivät ole jotain, että meidän pitäisi normaalisti olla, mutta muun väestön saattavat saada sitä päivittäin. Tarkastellaan eroja näiden kahden välillä.

Herpes on edellytys syy herpes simplex virus. On olemassa kahdenlaisia ​​virus, HSV 1 ja HSV 2 HSV 1 aiheuttaa suun, kasvojen ja kurkun infektioiden, kun taas HSV 2 aiheuttaa emättimen ja peräaukon infektioiden. HSV voidaan saanut läpi kosketukseen suun kautta kehon nesteitä, jotka voivat mahdollistaa viruksen tehdä katkoksia ihon, limakalvojen, kuten kumit. Se voidaan siirtää myös ihon kautta-to-ihokosketus, jossa on vaurio ihon, jossa virus voi tunkeutua.

Syöpä haavaumat, toisaalta, ovat eräänlainen suun haavaumat. Sitä kutsutaan myös aphthous haavauma, aftainen stomatiitti, tai Sutton 'tauti. Syöpä haavaumat ilmeinen kivuliaita haavaumia suun sisällä tai muissa limakalvovuorauksissa kuten kurkun. Tämä suullinen ehto usein esiintyy naisilla kuin ihmisiä. Syöpä haavaumat on taipumus uusiutua. on olemassa erilaisia ​​syöpä haavaumat, jotka voidaan luokitella pieniä haavaumia, suuria haavaumia ja herpetiform haavaumia, jotka ovat kaikkein tuskallista tyyppi ja esiintyä aikuisiässä ja naisilla. syy syöpä haavaumat ei vielä tunneta, mutta on olemassa tutkimuksia, jotka sanovat, että stressi, syöminen sitrushedelmät, trauma, immuunijärjestelmän reaktioita, tiettyjä vitamiininpuutokset edistää kalvaa haavaumat.

Herpes käsitellään viruslääkkeiden. Mutta kun 'uudelleen tartunnan, virus jää kehon, ja on olemassa suuri mahdollisuus uusiutumisen sairauden kanssa. Viruslääkkeiden vain auttaa tukahduttaa virus niin toistuminen on mahdollista. Se voidaan estää olemalla sukupuoleen tai kiinni yhden kumppanin. Kissing henkilö ja seksiä useamman partnerin kanssa voi lisätä riskiä saada viruksen.Syöpä haavaumat, toisaalta, hoidetaan kipulääkkeillä, vitamiineja kuten C-vitamiinia ja B12-vitamiinia, ja muita lääkkeitä nopeuttaa paranemista. Syöpä haavaumat voidaan lievittää gargling lämpimällä suolavettä ja joitakin suuvedet. Se voidaan estää, joilla on hyvä suuhygienia, juo tarpeeksi vettä, ja vitamiinit.

Yhteenveto:

1. Herpes aiheuttaa herpes simplex -viruksen, kun taas syy syöpä haavaumat on vielä tuntematon.
2. Syöpä haavaumat voidaan kokonaan hoitaa, mutta herpes voi vain vaimentaa.
3. Syöpä haavaumat ilmeinen tuskallinen haavaumia suun sisällä, kun taas herpes on useita oireita, kuten haavoja huulissa, kivulias ja vaikea niellä, ja paljon muuta. 4. Herpes voidaan estää kiinni yksi kumppani ja välttää oli useita seksikumppaneita.