Ero miesten 's Brain and Women' s BrainMen 's Brain vs naiset' s Brain

Tietäen ero miesten 's ja naisten 's aivot olisi käynnistää uusi valokeila tulinen väite, joka varmasti muodostaa kysymystä sukupuolten tehtiin ylivoimainen. Kuitenkin johtuu tästä juuri siitä syystä, että tietää ero miesten 's ja naisten 's aivot tuli hyvin mielenkiintoista ja hauskaa. Scientific ihmiset, psykologit, kirjoittajat, ja lääkärit ovat kaikki venytettyä anatomiset, fysiologiset, ulkoinen, sisäinen, ja muut tekijät selvittää, mitä todella erottaa toisistaan ​​erilleen.

Huomaa, kuinka miehet ovat niin taitavia suuntiin ja mekaanisen asioita, kun naiset ovat perehtynyt tunteita ja viestintää. Nämä ominaisuudet ja paljon muuta on korostettu top 10 erot, jotka asettavat miesten 's aivot lukuun ottamatta naiset' s. Top 10 syytä ovat: ihmissuhteita, vasemman aivopuoliskon vs. molemmat pallonpuoliskon, matemaattisia kykyjä, reaktio stressiin, tunteet, aivojen koko, kieli, kipu, herkkyys häiriöt, ja spatiaalinen kyky. Lisäselvityksiä, lukemista.

Men 's aivot, aluksi, ovat 11% suurempi kuin naisilla' s aivot. Tämä seikka on osoitettu, koska miehet tarvitsevat enemmän hermosolujen riittää niiden suuria lihaksia ja iso kehon kokoon. Men myös osoittautunut erittäin taitavia niiden paikkatietojen kykyjä, jos ne hankitaan kyky tulkita muotoja ja kaikki sen dynamiikkaa. Paitsi, että koska taso testosteronin että miehet 's aivot vapauttamaan miehet yleensä vasteen kutsutaan taistele tai pakene, kun se tulee reagoida kaikenlaisen stressin. Men' s aivot ovat myös suurempia alueella nimeltään huonompi -parietal lobule tai IPL, mikä tekee niistä taitava matematiikkaa naisiin verrattuna. Ja lopuksi, tiesitkö, että miehet ovat reagoivat vasemmalle puolelle aivojen toimintaa? Tämä tekee niistä vahvempia tehtävään suuntautunut toimintaa, koska lähestymistapaa käyttäen ongelmanratkaisuun. Mutta syrjään näistä hyviä puolia miehiä, ne myös jäävät joitakin luokkia, joissa naiset ovat taitavia. Näihin ryhmiin kuuluvat kieli (vain miehille prosessi kieli dominantly jossakin osassa aivoja), ihmissuhteet (jossa miehet vain keskittyä tehtävään kohdistuva toiminta tekee niistä vähemmän puhelias ja enemmän eristyksissä), herkkyys häiriöt (jossa miehet ovat taipuvaisia ​​olla lukihäiriö, ADHD, Touretten 'oireyhtymä, ja autismi).

Naiset 's aivot, toisaalta, jotta ne voivat käsitellä sekä oikealle ja vasemmalle pallonpuoliskolla, mikä tekisi niistä lähestyä ongelmia luovuutta ja herkkyyttä. Koska miten naiset hyödyntää sekä aivojen osiin, se teki niistä tehokkaampia kommunikoida muille käyttäjille sävy, empatiaa, ja tunteen. Tämän vuoksi naiset ovat yleensä sidottu kaikkien muiden kanssa (molempien sukupuolten) kuin miehet. paitsi, että naiset ovat taitavia kielellä perustuvia aiheita ja kielen-osakkuusyrityksen ajattelua. Tämä johtuu siitä, että kaksi osaa aivojen, jotka ovat vastuussa kieli on todettu olevan suurempi naisilla kuin miehillä. Tämä hyödyttää myös naisten pitkällä aikavälillä, koska se hieman suojaa niitä iskua. Kun kaavan stressiin, naiset lähestyä sitä jossa 'yleensä ja ystävystyä' strategia. Tämä johtuu naisten 's aivot tuottavat vähemmän testosteronia ja estrogeenia kun stressi syntyy. Estrogeenihormonin polttoaineiden oksitosiini (rauhoittava ja vaaliminen hormoni). Kun se tulee tunteita, naiset ovat myös todettu olevan taitavia miehiä. Tämä johtuu naisilla on suurempi syvä limbisen järjestelmän. Näin naiset ilmaisemaan tunteitaan hyvin ja on syvempi yhteys muille. Kuitenkin naiset 's aivot tekevät niistä alttiita enemmän kipua kuin miehet vaativat suurempi annos morfiinia, jos tarvetta ilmenee. Lisäksi se tekee naisista vähemmän taitava paikkatietojen toimintaan, koska niiden päälaen alueella on paksumpi kuin miehet' s. Naiset 's emotionaalinen osamäärä tekee niistä myös alttiimpia masennus.

YHTEENVETO:1. Miesten 'ja naisten' s aivot osoittavat merkitys erot ominaisuuksien molempia sukupuolia.

2. Miehet ovat suuremmat aivot massa verrattuna naisiin, koska he tarvitsevat enemmän neuronien heidän isompi ruumiinrakenne. 3. Naiset 's aivot, toisaalta, jotta ne voivat käsitellä molemmin puolin aivojen tekee niistä herkempiä tunteitaan ja luovia niiden tuotos.

4. taso rauhoittava hormoni oksitosiini polttoaineena estrogeeni merkityksen naisten selviytyä kanssa stressistä helpompi kuin miehillä, koska miehet 's hormoni, kutsutaan testosteroni, lohkot rauhoittava hormoni kun stressi syntyy.

5. Miehet ovat taitavia matematiikkaa, koska niiden IPL on suurempi, kun taas naiset ovat taitavia kielen ja viestinnän koska he voivat käsitellä molemmin puolin aivoihin.