Ero MPD ja SkitsofreniaMPD vs Skitsofrenia

Ihmiset saattavat ihmetellä, jos on hullu on perinnöllinen. No, huono uutinen on, kyllä. Mutta tutkimusten mukaan se vain saostaa ympäristöön. Henkilö kasvaa normaalisti, mutta kun tapaus saostuu, se voi laukaista craziness kyseisessä henkilö. Joten jos sinulla on serkkuja, vanhemmat tai isovanhemmat, joilla on ollut skitsofrenian, ja tuntuu kuin hulluksi, ota psykiatri auttaa.

Kaksi hyvin tunnistettavissa psykiatriset häiriöt ovat MPD ja skitsofrenia. Nämä kaksi sairaudet ovat suosittuja oikeuksiensa vuoksi median suosiosta näiden sairauksien kautta elokuvia ja kirjoja.

Useita persoonallisuushäiriö tai dissosiatiivinen identiteettihäiriö on sairaus, jossa yksilön esittelee itsensä kanssa ainakin kaksi erillistä persoonallisia muistinmenetys tai unohduksen. Merkkejä ja oireita MPD kuuluvat seuraavat: muistin menetys, joka on vakava, masennus, paranoia, fobiat jotka ovat myös selittämätön, depersonalisaatio, päänsärkyä ja kehon kipuja, jotka ovat selittämätön liian, ja muutama. Syy MPD tai DID voi johtua äärimmäisen stressistä, lapsuuden ongelmat kuten väärinkäyttö, ja lopuksi traumaattinen esiintymät. Suurin osa potilaista, joilla MPD raportoitu lapsuuden väärinkäytöstä. Tyyppi väärinkäyttö sanotaan olevan fyysisen ja seksuaalisen hyväksikäytön näistä potilaista. Psykologi tai psykiatri voi auttaa diagnosoimaan läsnäolo sen. He käyttävät psykometrinen kyselylomaketta nimeltään dissosiaatiohäiriöissä haastattelu aikataulu, joka kestää 60-90 minuuttia muodossa haastattelussa. Kyseinen vahvistus riippuu pisteet potilaan haastattelun aikana. On cut-off pisteet. Hoito DID tai MPD liittyy sarja psykoterapian istuntoja potilaille, jotka ovat vakaita ja lääkkeitä potilaille, jotka ovat hallitsemattomia.Skitsofrenia, toisaalta, on aivan erilainen kuin MPD. Skitsofrenia on vakava muoto mielisairauden verrattuna MPD. Skitsofrenian, potilas ei kykene erottamaan todellisuuden fantasia. Niinpä potilas aina fantasizes itsestään että joku muu tai ollessa jossain. Oireita skitsofrenian ovat: sekavaa puhetta ja ajattelua lento ideoita, kuuloharhat, ja vainoharhainen harhaluuloja. Syy skitsofrenia johtuu monista tekijöistä. Vielä ei tiedetä, koska se on monitekijäinen. Ensinnäkin se voi olla perinnöllinen. Jos joku vanhemmista on se, sinulla on 3-5% mahdollisuus hankkia sitä. Jos molemmat vanhempasi ovat sitä, et koska jälkeläinen tulee olemaan 35-50% mahdollisuus ottaa se. Toinen on masennus. Kolmas tekijä on ympäristön kautta, jotka voivat saostua sen esimerkiksi, köyhyys. Neljäs tekijä on huumeriippuvuus, ja lopuksi kautta välittäjäaine nimeltä dopamiini. Lisääntynyt dopamiinin tasot liittyvät skitsofreniaan. Skitsofrenia ei ole parannettavissa, mutta voidaan hoitaa väliaikaisesti lääkitystä. Niin kauan kuin käytät lääkkeitä olette turvassa tästä taudista.

Yhteenveto:

1. MPD on persoonallisuushäiriö, kun skitsofrenia on mielenterveyden häiriö.
Skitsofrenia luonnossa on enemmän vakava kuin persoonallisuushäiriöitä kuten MPD.
2. MPD on diagnosoitu kaksi esiintyy, plus muistinmenetys kun skitsofrenia diagnosoidaan, jos on kuuloharhat, harhaluulot, ja sekavaa ajattelua ja puhetta. Kaikkien on oltava läsnä diagnosoida potilas skitsofrenia.