Ero Harhaluulo ja hallusinaatiotHarhaluulo vs. hallusinaatiot

Jotkut olemassa tässä maailmassa voi olla tietyntyyppisiä häiriöitä. He voivat hankkia niitä itse tai tukea mikro-organismien. Stressi, masennus ja ahdistus voivat laukaista hallusinaatioita ja harhaluuloja tapahtuisivat. Henkilö 's selviytymistä mekanismi on liikkeellepaneva voima, että henkilö estää sen syntyminen. Nämä ominaisuudet ovat yleisesti nähtävissä skitsofreeninen ihmisiä. Ne luokitellaan positiivisiksi tämän tilan oireita.

Hallusinaatio on vääristynyt tai väärä aistien vaje mahdollisesti seuraavia olevan totuudenmukainen oivalluksia. Nämä näkemykset ovat aisteihin ajatuksia tuotettu sellaisen henkilön 'mieli jossain määrin kuin minkään ulkoisen kohteen palvelemaan ärsykkeitä. Harhaluulot ovat vääriä uskomuksia johdettu virheelliseen olettamaan siitä ulkoa todellisuutta. Nämä olettamusten ratkaisevasti säilytetään huolimatta kuulo everbody' uskomuksia ja ilmeinen osoitus täydellisen päinvastoin, mitä hän ajattelee on todellinen. Nämä uskomukset eivät ole yleisesti hyväksytty muiden ihmisten varsinkin jos se on vastoin heidän kulttuuriin ja normit.

Hallusinaatiot tapahtuu, kun fyysisen, emotionaalisen ja ympäristötekijät, kuten lääkitys, stressi, psyykkinen sairaus tai vaikea väsymys aiheuttaa prosessi aivoissa indentify tietoinen käsityksiä. Nämä käsitykset ovat peräisin sisäisestä, muistikuva perustuvaa näkemystä laskevan kautta. Siksi hallusinaatio tapahtuu tajuissaan aikoja. Nämä oivalluksia saattaa syntyä erilaisia ​​ääniä, ääniä, tuntoon tuntemuksia, makuja, hajuja, ja visioita. Toisaalta, harhaluulo on tavanomainen osoitus lukuisten persoonallisuuden ja mielialan liittyvät mielenterveyden häiriöt. Se sisältää skitsofrenian, vakavat masennustilat, jaettu psykoosi, kaksisuuntaisia ​​häiriöitä ja skitsoaffektiiviset häiriöt. Harhaluulot ovat myös osa harhainen olosuhteissa. Henkilö, jolla on tämä häiriö kärsii pitkäaikainen, moninaiset harhaluuloja.

Näitä harhaluuloja luokitellaan kuuteen ryhmään, kuten grandiosity, mustasukkaisuus, vainoavia, sekoittaa, erotomaanisen tai somaattinen. On olemassa erilaisia ​​hallusinaatioita. Tämä muoto virheellisiä uskomuksia on luokiteltu maku-, kuulo-, haju-, tunto- tai somaattiset, visuaalinen, ja mielialan liittyviä hallusinaatioita.

Joissakin tapauksissa pitkäaikainen hallusinaatioita johtuu skitsofrenia tai muu mielenterveyden häiriö voidaan hallinnoida lääkkeitä. Jos tämä tila jatkuu taukoamatta, psykologinen hallinta voi olla iso tukea valistaa potilasta selviytymisen kykyjä selviytyä jotenkuten niitä. Tämä ehto voi johtua myös äärimmäisen stressistä tai unen puute, ja yleensä se lakkaa jälkeen poistamista tekijöistä. Liittyvien häiriöiden esiintymiseen harha ovat yleensä pitkäaikainen sairaus, mutta sopivilla hallintaan. Peruuttamista oireita tämäntyyppisessä häiriö tapahtuu puolet potilas 'väestöstä. Toisaalta, koska tällainen ihmisiä on kova usko todenperäisyys niiden virheellisiä uskomuksia ja puutos oivalluksia niiden tilanteeseen. Henkilöt tämän kuohunnan ei missään hakea apua, tai voidaan vastustaa psykoterapia.

On olemassa erilaisia ​​diagnooseja vahvistaa esiintyminen hallusinaatiot. Hallinnoida näitä potilaita, jatkaa kolme olennaista standardeja. Terveydenhuollon tarjoaja tulee tuntea huumeiden potilaan hoitoon; yhteyksistä psykiatri; ja pitää mielessä, että pitkäaikainen psykiatrisia ongelmia on vaikea kommunikoida potilastiedot ja tarpeet. Detection of harhaluuloja seuraa tiettyjen kriteerien.Yhteenveto;

1. Stressi, masennus ja ahdistus voivat laukaista hallusinaatioita ja harhaluuloja tapahtuisivat.

2. hallusinaatiot on vääristynyt tai väärä aistien vaje mahdollisesti seuraavia olevan totuudenmukainen oivalluksia. Harhaluulot ovat vääriä uskomuksia johdettu virheelliseen olettamaan siitä ulkoa todellisuutta.

3. Hallucination oivalluksia ovat aisteihin ajatuksia tuotettu sellaisen henkilön 'mieli jossain määrin kuin minkään ulkoisen kohteen palvelemaan ärsykkeille. Harhaluulo olettamusten ratkaisevasti säilytetään huolimatta kuulo everbody' uskomuksia ja ilmeinen osoitus täydellisen päinvastoin on mitä hän ajattelee on todellinen.

4. Nämä harhat luokitellaan kuuteen ryhmään, kuten grandiosity, mustasukkaisuus, vainoavia, sekoittaa, erotomaanisen tai somaattinen. On olemassa erilaisia ​​hallusinaatioita. Tämä muoto virheellisiä uskomuksia on luokiteltu maku-, kuulo-, haju-, tunto- tai somaattiset, visuaalinen, ja mielialan liittyviä hallusinaatioita.