Ero Allopaattisten ja Osteopathic lääkäri
Allopaattisten vs Osteopaattinen lääkäri

On olemassa kaksi päätyyppiä hoitokäytännön. Yksi on nimeltään osteopatiaa ja toinen on allopathy. Osteopaattinen lääkärit tunnetaan myös käskyt, kun Allopaattisten lääkärit pidetään MD.

Entinen (osteopaatin lääkärit) saavat koulutukset manuaalisen lääketieteen. Kurinalaisuus itsessään on kehitetty noin 1874 Dr. Still. Hän kehitti osteopathy vuoksi, että eräät lääkärit (hänen aikanaan) hoidettaessa lapsensa ja vaimonsa jotka kaikki kuolivat tietty sairaus. Sitten hän keskitetty hänen ihanteensa kehon 'oman parantava kyky.

Jotkut osteopaattinen tekniikoita ovat pelkästään uudelleenkohdistus tai repositioning ihmiskehon niin, että se vähentää kipua ja parantaa yleistä järjestelmän toimintaa. Kuitenkin tässä lajissa on nyt laajalti hyväksytty jonkin verran osa lääkettä. Vaikka monet kannattajat nykyaikaisen allopatiaksi vieläkään eivät hyväksy tällaista.

Osteopaattinen lääkärit käyvät läpi perusteellisen OMM (osteopaatin manipuloiva lääketiede) koulutus, jossa pääpaino on lihaksia ja luita, ja miten nämä järjestelmät vaikuttavat yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin yksilön. Tämä koulutus on pohjimmiltaan maadoitettu tykö filosofiat osteopaatin jotka sisältävät näkemästä oireita potilaan 's yhteydessä ja nähdä potilaan kokonaisuutena yksittäisten. Hyvä esimerkki on, kun henkilö valitti hengitysvaikeuksia. Lääkäri maadoitettu osteopaattinen filosofiat yrittää tarkastella potilaan koko henkilö ja arvioi, onko potilas voi olla joitakin poikkeavuuksia selkärangan kaarevuus, jotka tekevät oire näkyviin.Laajuudeltaan käytäntö, MDS tai lääkehoitoa lääkärit jakavat kaikkein etuoikeuksia maailmanlaajuisesti heille annetaan laajempi avenue harjoittaa lääkärin verrattuna DOS. Osteopaattinen lääkärit ovat rajoittaneet käytäntö oikeudet eräissä maissa, kuten Irlannissa. Kuitenkin pelkästään Yhdysvalloissa molempia lääkärit voivat nauttia harjoitellaan niiden veneet rajoittamattoman perusteella.

Hoito yksityiskohtaiset rohkaisevana osteopaattinen lääkärit ovat yleensä kivuton kuin laskuri rasitusta ja myofascial release tekniikoita. Allopatiaksi kannustaa radikaalin tekniikoita, jotka ovat usein invasiivisia luonteeltaan. Nämä tekniikat on suunnattu suoraan vastakkaisten itse taudin.

Vaikka käskyt ja MD molemmat lupa harjoittaa lääkärin, he silti eroavat toisistaan, koska:

Osteopaattinen lääkärit ovat kannattajia kivuton hoitomuotoja toisin kuin allopaattisia lääkäreitä.

Osteopaattinen lääkärit ovat sidoksissa enemmän teorian tuki- ja liikuntaelimistön.

Osteopaattinen lääkärit ovat vähemmän vapaata hoitokäytännön verrattuna allopaattisten lääkärit.

Suurin osa ihmisistä nykyään istuttaa paremmin huomioon perinteisen lääkärit verrattuna niiden osteopaatin osapuolista, joilla pidetään toisinaan 'lääkäreiden puoskarointi.'