Ero Optometrist, Optikko ja silmälääkäri
'Mitä näemme riippuu pääasiassa mitä etsiä.'
-John Lubbock

Miten 's visiosi? Etsitkö joku auttaa sinua näössä ongelmia? Yllä lainaus John Lubbock todetaan selvästi, että se riippuu siitä, mitä etsit. Joten onko sinun reseptiä, yleinen silmä tarkistaa tai silmäleikkaus, on olemassa erityisiä näönhoidon ammattilaisia ​​erilaisiin silmän hoidon tarpeesta. monimuotoisessa ja poikkeuksellinen maailmassa ihmisen näön, on olemassa kolme erilaista ammattilaisia ​​C Optikko The Optikko ja silmälääkäri. Tietäen erot näiden kolmen voi auttaa tekemään perusteltuja päätöksiä, kun on tarve näönhuollon. jotta voisit tietää kenen puoleen kääntyä kanssa näönhuollon tarpeet, tässä ovat kolme päätyyppiä näönhoidon ammattilaisten ja miten ne eroavat toisistaan.

Optikkoliike

Optikot on alan ammattilaisten koulutettu täyttää reseptiä silmälasit. Ne yleensä toimivat yhdessä näönhuollon tiimi auttaa tarjoamaan monipuolinen näön hoitonesteet. He avustavat näöntarkastuksia ja silmän reseptiä. Minkä jälkeen, Optikot auttaa jauhaa linssit, auttaa valinta kehyksiä, joka parhaiten sopii sinulle. Ne ovat myös niitä, jotka säätää kehykset istuvat. Tämä on erittäin tärkeää, koska silmälasit pitäisi levätä kunnolla ennen silmäsi, sillalla nenä optimaalisen visuaalinen kokemus.

Optikko ei tarvitse olla intensiivinen koulutus on koulutettu tähän ammattiin. Parhaillaan optikko ei edellytä aste tai tietyn määrän tuntia työharjoitteluun. Kaikki he tarvitsevat on sertifioitu koulutusta vuosina.

Optikko

Optikko kuljettaa kirjain OD (lääkäri optometry). Ne ovat ensimmäinen silmän joukkue kuulla milloin olet ongelmia silmissä. Ne ovat lisensoitu ja koulutettu tutkimaan, diagnosoida ja hoitaa erityisiä silmäsairauksien ja silmän poikkeavuuksia. Ne ovat niitä, jotka määrätty korjaavat linssit tai viitata asiakkaille, jotka tarvitsevat etukäteen näönhuollon tarpeisiin silmälääkäreille. Yleensä optikoiden on sertifioitu tarjoamaan ensihoidon ja jopa toissijainen näönhuollon mutta eivät saa suorittaa kolmannen asteen näönhuollon (kirurgisten toimenpiteiden).Silmälääkärit valmiiksi perustutkintoa college koulutus seuraa neljän vuoden koulutusta käytettäessä optometrian koulussa. Ne voivat jatko-opinto ja erikoistuvat tietyntyyppisiin näönhuollon. Tässä muutamia seuraavista muutamia:

Family Eye Care

optometry

Vision Kuntoutus

Urheilu Eye Care

Silmälääkärin

Silmälääkärille tunnetaan 'silmälääkäri'. Ne ovat hallituksen sertifioitu lääkärit jotka erikoistunut silmän hoitoon. Ne voivat tarjota täyden valikoiman näönhuollon C alkuperäisestä silmätutkimuksen jopa monimutkainen silmäleikkauksiin.

Silmälääkärit neljää vuotta perustutkintoa astetta 4 vuoden lääketieteen koulu ja koko vuoden työharjoittelu. Lisäksi vielä 5 vuotta sairaalan johdolla residenssi silmätautien on täytettävä. Residenssin aikana, heidät on koulutettu kaikilla silmän ja näönhuollon C ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen hoito. Ne koulutetaan lääketieteellisen ja kirurgisen hoidon silmissä. On joitakin silmälääkärit, jotka haluavat osa-erikoistuneet eri alalla. Niiden on oltava lisäkoulutus ja sairaaloiden koulutuksia. Osa heistä Saharan erikoistuneet seuraaviin:

verkkokalvo

Sarveiskalvo

silmänpainetauti

Oculo-muovi

Optinen hermo

lastentautioppi

taittuminen kirurgia

Patologia

Näköä on erittäin tärkeää koko hyvinvoinnista. Nämä kolme silmän ammattilaisille, jotka tekevät heidän velvollisuus ja intohimo tehdä terveydenhuollon ihmisen silmissä. He työskentelevät tiiminä antaa parhaansa käsitellä kysymyksiä näköä. Riippumatta mitä tarvitsee sinulla ne avaimet yllä hyvää visio ja nähdä valoisampaa tulevaisuutta.