Ero ALS ja lihasdystrofiaALS vs lihasdystrofia

ALS tunnetaan paremmin amyotrofinen lateraaliskleroosi ja siihen viitataan ajoittain niin Lou Gehrigin ??? tauti. ? Tämä on sairaus, joka vahingoittaa hermostoa soluja esiintyy aivoissa ja selkärangan, ja niitä kutsutaan neuronien. ? Nämä solut ovat ne komponentit, jotka lähettävät viestejä aivojen ja selkärangan, joka ohjaa lihaksia käsivarsissa ja jaloissa. ? Muscle dystrofia, toisaalta, vaikuttaa kehon lihakset, joka vaikuttaa henkilön liikkeet. ? Yleensä ihmiset MD todetaan olevan puuttuvat geenit, joka estää luominen hyviä proteiinin tehdä lihaksia terveenä. ? ALS taipumus iskeä ihmisiä sattumanvaraisesti, kun taas ne, joilla lihasdystrofia yleensä synnynnäinen sairaus, koska se on geneettinen sairaus, joka on perinnöllinen luonteeltaan.

Lääketieteessä, nämä sairaudet vaikuttavat kykyyn henkilön liikkua. ? ALS on sairaus, joka voi esiintyä henkilö myöhäisessä vaiheessa elämässään, yleensä vuotiaita 40-60 vuotta vanhoja. ? On Toisaalta, kuten mainittiin, lihasdystrofia on jokin sairaus, joka alkaa kun lapsen syntymää. ? Tämä tarkoittaa, että se on asteittainen prosessi, joka voi pahentaa ajan myötä. ? Lopulta se voi ulottua muutamasta vuoden lähes 20 vuotta riippuen MD, että henkilö on. ? ALS, toisaalta, on yleensä elinikä vain noin kaksi-kuusivuosi alkaen diagnoosin. ? Amyotrofinen lateraaliskleroosi ei ole perinnöllinen sairaus.

Kun se tulee eri alaluokat, lihasdystrofia on kymmenen luokkaa. ? Nämä ovat Duchennen, Beckerin, Limb vyö, facioscapulohumeral, myotonic, synnynnäinen, distaalinen, Emery Dreifuss, selkärangan ja Oculopharyngeal. ? Muut asiantuntijat toteavat, että saattaa olla olemassa tapauksia luokituksista voi olla yli kymmenen. ? ALS puolestaan ​​ei ole alaluokat. ? Kun se tulee diagnoosi, sairauksien ALS ja MD sitten? alkavat tavallista testit lihaksia ja hermoja. ? Kuitenkin MD, lisätesti tutkia elimistön ??? s entsyymit ovat tehneet laajuuden määrittämiseksi sairaus.On tärkeää, että oikein määrittää, mitkä näistä sairauksista oletteko todella on niin, että oikeus ensisijainen hoito. ? Sekä lihasdystrofia ja amyotrofinen lateraaliskleroosi eivät ole parannettavissa. ? On kuitenkin olemassa vielä joitakin lisätukea lääkitys ainakin helpottaisi mukavasti potilaan aikana hänen jäljellä.

Yhteenveto:

1. ALS voi iskeä joku vaikka Lihassurkastumatauti näkyy lähinnä niille ihmisille, jotka on suvussa sitä.
2. ALS vaikuttaa hermoihin, kun lihasdystrofia vaikuttaa lihakset kehon.
3. ALS on elinikä vain noin kaksi-kuusivuosi kun MD on huomattava olla pidempi elinajanodote, joka voi saavuttaa jopa 20 vuotta.
4. lihasdystrofia on kymmenen alaluokat taas amyotrofinen lateraaliskleroosi tai ALS ei ole luokkia tai tyyppejä.