Ero Myasthenia gravis ja MS-tautiMyasthenia Gravis vs multippeliskleroosin

Hermostoon, jos se on yksi vaikuttaa, voi olla yksi tuhoisin taudit henkilö voi olla. Kaikki vaikuttaa. Vuodesta kehon liikkeet, kuten kävely, kävely, jopa lihasten liikkeet, kuten ahne ja kirjoittaminen. Kaikki on kirjaimellisesti vaikuttaa tuo alhainen itseluottamusta henkilölle tautia esiintyy.

Kaksi ei-niin-common hermoston ongelmat ovat myastenia gravis ja multippeliskleroosi. Molemmat vaikuttavat aivojen ja selkärangan järjestelmä ja, lyhyesti sanottuna, hermostoon. Molemmat heikentävistä sairauksista.

Myasthenia gravis, tai M. G., on kateenkorva häiriö. Se tuottaa vasta-aineita, jotka hyökkäävät acetylycholine reseptorit lihasten supistumisen. Kun nämä reseptorit vastaan ​​hyökätään, reseptorit vähentää, mikä lihasten supistumisen voitti 't tapahtua, vaan lihasten rentoutumista. Siten oireiden MG potilaan ovat seuraavat: riippuluomi tai roikkuvat silmäluomien (potilas aina näyttää unelias) , kahtena näkeminen tai kahtena näkeminen, pokerface tai tyhjä vaikuttaa aina on avoin suu, ja nielemisvaikeudet tai nielemisvaikeuksia. Tensilon kokeet vahvistavat potilaan olevan MG Tensilon tai edrofoni kloridi sitten ruiskutetaan potilaaseen kautta laskimoon. Kun tämä lääke ruiskutetaan , sinä 'll huomata, että potilas muistuttavat mielellään, ei väsynyt, ja ei-pokerinaama 60-90 sekuntia. Sitten se 'll palata sen unelias pokerinaama jälkeen 4-5 minuuttia lääkkeen hälvenee. Kun näin tapahtuu, lääkäri vahvistaa M. G. potilaan.

Multippeliskleroosi, tai M.S., toisaalta, on myös neurologinen häiriö. Syy on vielä tuntematon, mutta teoria on, että on autoimmuunisairaus. Sitä esiintyy useimmiten naisilla ikäryhmissä 20-40 vuotta vanha. Se on arvaamaton sairaus, joka aiheuttaa peruutusta ja pahenemista. Se on arvaamaton sairaus, ja potilaita kehotetaan välttämään stressiä, joka pahentaa kunnossa. Yleisin tunnistaa ryhmän merkkejä on mitä kutsumme Charcot 's Triad, nimetty lääkäri, joka ensimmäisenä kuvattu tauti. Charcot'n' s Triad on ryhmä kolme oireita, kuten; skannaus puhe, tahallinen vapina, ja nystagmus tai nykiminen poskelle. On myös tunnottomuus, joka tarkoittaa, että ne eivät voi erottaa kuuma kylmä. Myös spastinen halvaus ja väsymys. Samanlaisia ​​oireita M.G. sisältää diplopia ja nielemisvaikeuksia. Myös näköhäiriöt.Molemmat taudit don 't ovat hoitoja, mutta molemmat ovat huollon huumeita. Se ei ole tappava tauti, mutta äärimmäistä varovaisuutta on raportoitu, kuten hengitysvaikeuksia, koska potilaat ovat vaarassa halvaantumisen kalvon.

Yhteenveto:

1. Syy myasthenia gravis on kautta kateenkorva kun on tuntematon syy multippeliskleroosi.