Ero Huoli ja ahdistusWorry vs Ahdistuneisuus

Ahdistus jakelee sisäinen muistutus, joka vakuuttaa järjestelmä kehon olevan sen suojus. Se voi antaa sinulle äkillinen kiire adrenaliinin mikä voi ehkäistä ongelmia ja este esteistä, jotka liikkuvat kohti tavalla. Se 'artistilta pakollinen hengissä, koska se aktivoi ajaa yksilön toteuttamaan olennaiset toimenpiteet, joita tarvitaan, jotta huoli tai ahdistuneisuus saa pahempi.

Worry, koska substantiivi tai aihe, liittyy usein mielenterveyden konnotaatioita joka aiheuttaa levottomuutta ja ahdistusta yksilölle kuin kysymyksen: 'Mikä tekee huoli?' on aina hyvä ajatus miettimään. Se esittelee julkisivut ongelmien vuoksi (usein yksityisten alkuperältään) kuten taloudelliset ongelmat ja terveyteen liittyviä kysymyksiä. Lisäksi huoli saattaa merkitä sitä, että mikään ei olla huolissaan, erityisesti silloin, kun sitä käytetään kielikuva että esiintymä muotokieli.

Kuitenkin huoli ja ahdistus voi tulla ongelma, kun he eivät 't kuolla tai laskua. Yleistynyt ahdistuneisuushäiriö tai GAD, ja patologinen ahdistus ovat ilmeisiä, kun yksi henkilö on epävarmuustekijöitä järjetöntä. Potilaat, joilla on tällaisia ​​ovat ärtynyt, levoton, ja kykenemättömiä keskittämällä, ja kokemus unettomuus tai muita uneen liittyviä ongelmia. yksilöt, jotka kärsivät GAD pidetään taitavia, kun se tulee huolestuttava. Ne ovat yleensä haltioissaan jatkuvassa rutiini sykli ahdistusta ja hätää. Toisin kuin säännöllinen ahdistusta, yksilöiden yleistynyt ahdistuneisuushäiriö eivät kykene valvoa huolia heillä on. tästä syystä ne ovat alttiita eroamaan itse paljon yksinkertaisempi elämäntapa, joka antaa niille pienimmät hätää.

Toisaalta, säännöllinen huoli on paljon helpompi hallita kuin epäsäännöllinen ahdistusta tai patologisen huoli. Luovuttamalla asiat takaisin säännöllisesti tilassa tai pitää radalla omalla näkökulmasta, te pystyy saamaan johdon yli huolet. Toisin kuin yksilöiden yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, he silti voi hallita tunteitaan, vaikka ne jo ajatuksensa siihen ajatukseen, että niiden on oltava käynnissä. Lopussa päivän, he valitettavaa, että koko päivä oli sarja fyysistä ja henkistä vaivoja.

Yleisesti ottaen, huolet ja ahdistuneisuus ovat mukana päivä-to-day elävät ihmiskunnan. Yksilöt voivat saada ahdistunut, ja ne voivat myös huolehtia. Sen lisäksi, että normaalia, pieni määrä ahdistusta tai pieni määrä huoli voivat molemmat olla edullista jossain määrin. Ahdistus on edellytys, epämiellyttävä, jossa on johdonmukainen levoton tunne. Worry voi liittyä henkistä ajatuksia tai kuvia, jotka on peräisin lähteen negatiivisen jotka kiertäminen henkistä kapasiteettia potilaan koska se on havaittu riski järjestelmään kehon. Ahdistus voi tulla rakenteen adjektiivina tai substantiivi taas hätää voidaan pitää verbi, substantiivi, tai muotokieli. Nämä kaksi psyykkisten sairauksien voivat toimia samaan aikaan, mikä tekee sen vaikeammaksi hallita.

Yhteenveto:1. Ahdistuneisuus jakelee sisäinen muistutus, joka vakuuttaa järjestelmä kehon olevan sen suojus. Worry, koska substantiivi tai aihe, liittyy usein mielenterveyden konnotaatioita joka aiheuttaa levottomuutta ja ahdistusta yksilölle.

2. Siitä huolimatta, huoli ja ahdistus voi tulla ongelma, kun he eivät 't kuolla tai vähentää.

3. Yleisesti ottaen huolet ja ahdistuneisuus ovat mukana päivä-to-day elävät ihmiskunnan. Yksilöt voivat saada ahdistunut, ja ne voivat myös huolehtia.

4. Ahdistuneisuus on edellytys, epämiellyttävä, jossa on johdonmukainen levoton tunne. Worry voi liittyä henkistä ajatuksia tai kuvia, jotka on peräisin lähteen negatiivisen jotka kiertäminen henkistä kapasiteettia potilaan koska se on havaittu riski järjestelmään kehon.

5. Ahdistus voi tulla rakenteen adjektiivina tai substantiivi taas hätää voidaan pitää verbi, substantiivi, tai muotokieli.