Ero Munuaiset ja selkäkipuMunuainen Kipu vs. Back Pain
Munuainen ja selkäkipu voidaan usein sekoittaa varten keskenään, jos samalla alueella selkää on kipuja, mutta mitä se kipeä kipu voi olla on selkeämpi, jos käyt lääkäri. Munuaiset sijaitsee alemman puoliskon vatsaan, lähellä selkää. Kipu, joka on keskittynyt munuaiset koetaan usein alemmissa osissa takaisin, mikä voi aiheuttaa sekaannusta, jos tämä on alue, joka yleisesti edellyttää rasitukselle päivittäistä toimintaa. Jos ylempään selkää sattuu, osaksi hartiaseudun, joka on enemmän selvä merkki siitä, että ei ole munuais-, että sinulla on selkäkipu.

Munuaisia ​​kaksi elimet, jotka sijaitsevat takana vatsaontelon vartalon. Niitä käytetään pitää asianmukaisesti vettä ja elektrolyyttitasapainon sekä säätelevät veren jätettä, tulisi erittyy kautta virtsaan. Kipu, joka on todella peräisin munuaisiin on terävä ja kova, lämpö ja hieronta ei näytä olevan vaikutusta kipua, joka tulee aaltoja. Joitakin yhteisiä syitä munuaiskipu kuuluvat munuaiskivet ja munuaisten infektiot. Munuaiskivet ovat vakavia ja kipu on joskus verrattuna synnytys, vaikka tuskaa munuaistulehdus on terävä ja reunustavat herkkyys tuntuista. Jotkut enemmän vakavia syitä munuaiskipu kuuluvat munuaisen syöpä, polykystinen munuaissairaus, tukossa virtsan virtaus, ja virtsarakon kouristukset.

Selkäkipu alaosassa selkänsä aiheutuu monia eri asioita. Veti lihakset ovat yleisiä, jos sinulla on ongelmia vääntyminen, taivutus, tai jopa istuu. Nämä samat oireet voi myös tarkoittaa, että kärsit herniated levy. Jäykkä ja kipeä nivelet lisäksi jäykällä ja kipeä alaselkä on merkki niveltulehdus joko puhkeavat tai onsetting. Raskaus on yleensä vastuussa alhaisempi paine takaisin nivelsiteet vatsassa venytys synnytykseen. Vaikea heikentävä kipu jonkin osan takana voi myös johtua selkärangan murtuma, joka on erityisen vakava ja sinun pitäisi mennä ensiapuun mahdollisimman pian. Tyypillisiä selkäkipu voidaan auttaa hieronta ja lämpötyyny sovellus. Tämä on hyvä tapa kertoa, jos sinulla on munuaisvaivoja tai vain arkuutta selässä.
Henkilö epävarma syy niiden kivun pitäisi ehdottomasti pyrkiä ammatillisen lausunnon lääkärin.
Yhteenveto1. Munuaiskipu ja selkäkipu voidaan usein sekoittaa yhteen toiseen ja selkeää diagnoosia kannattaa käydä lääkärin.
2. kipu alaosan takana voi johtua vetää lihaksia, herniated levyjä, niveltulehdus, raskaus tai murtuma selkärangan. Munuaisten kipu voi johtua munuaiskivet, munuaistulehdus, munuaisten syöpä, ja polykystinen munuaissairaus.