Ero Ahdistus ja SchrizophreniaAhdistuneisuus vs. Schrizophrenia

Ahdistus ja skitsofrenia ovat kaksi eri fysiologisia ja psykologisia tiloja mielen. Ahdistus käsittelee epämiellyttävä tunne, joka usein liittyy pelkoa, levottomuutta, huoli tai pelko. Skitsofrenia on paljon pahempi, koska se on jo mielenterveyden häiriö ominaista vääristymiä todellisuudesta ja häiriöitä ajatuksen ja kielen ja vetäytyminen sosiaalisia kontakteja. Valo ahdistus on kokenut jokainen meistä aika ajoin, kun taas psykoottinen häiriö skitsofrenia on kärsinyt vain pieni prosenttia maailman 'väestöstä.

Ahdistus on fyysisiä vaikutuksia, kuten päänsärkyä, vatsakipuja, hengenahdistus, rintakipu, pahoinvointi, väsymys, lihasheikkous ja jännitystä, tai sydämentykytyksiä. Emotionaalisia vaikutuksia nähdään myös sisällä ahdistunut henkilö, joka sisällyttää tunteita pelon tai pelkoa, keskittymisvaikeuksia, tunne hermostunut tai jännittynyt, odottaa pahinta, levottomuus, ärtyneisyys, katsomassa vaara, ja tunteet ottaa mielesi mennyt tyhjäksi. Ahdistus aiheuttaa myös painajaiset, d ?? j? vu ja pelkoja. Schizophrenics vaikka on ominaista typerää maneereja ja järjettömän naurua yhdessä harhaluuloja ja regressiivinen käyttäytymistä. Ne ovat vainoharhaisia ​​ja ovat sekavaa puheen ja ajattelun liittyy merkittäviä ammatillisia tai sosiaalisia toimintahäiriö.

Sekä ahdistus ja skitsofrenia voi olla suhteessa, mitä tapahtui menneisyydessä tai aikaisin ympäristölle henkilön, joka voisi olla traumaattinen kokemus tai saanti sopimattoman lääkkeen. Se voisi myös olla, koska riskit raskauden aikana. Mutta vain skitsofreniaa voi olla geneettinen syy, ei ahdistusta.

Ihmiset, jotka kokevat ahdistusta erityisesti niille, jotka kärsivät häiriöstä jo yleensä kysy jos mahdollista, että se lopulta muuttuu skitsofrenia. Vastaus olisi mitään, koska suurin syy skitsofrenian on geneettinen sairaus henkilön. Todennäköisyys ottaa tämän psykoottinen häiriö riippuu suvussa henkilön. Ahdistus on ei aiheuta skitsofrenian, vaan se on pikemminkin käyttäytymiseen vasteen kuin sairaus. Skitsofrenia on biologisesti aiheuttama ylituotannon välittäjäaineen serotoniinin, joka aiheuttaa aivovaurioita, että käyttäytymiseen ja sosiaaliseen ärsykkeiden henkilön.

Ahdistunut ihmiset kuuluu edelleen tässä maailmassa, vaikka niiden taistelu jatkuvassa pelossa, toisin kuin skitsofreenikko- jotka näyttävät on omat maailmassa, jossa he puhuvat kuvitteellinen ihmisiä. Molemmat elää pelossa, mutta schizophrenics ovat aina vainoharhainen, että joku 's lukeminen tai manipuloimalla mielensä ja piirtämällä haittaa heitä vastaan. Ahdistus ei aiheuta sekava puhe ja käyttäytyminen. Schizophrenics ovat käsittämättömiä ja jopa pelottavaa, koska he aikovat satuttaa ihmisiä ympäri tietämättä sitä. He kärsivät psykoosin joka on skitsofrenia 'yhteinen tila, jossa henkinen vajavuus leimaa harhaluulot aistihavainnosta häiriöitä, ja hallusinaatioita jotka johtuvat niiden kyvyttömyys erottaa todellisen ja epätodellisen kokemuksia. Tämän vuoksi skitsofrenian aiheuttaa sosiaalista ahdistusta tai fobia.

Hoidot molemmilla ahdistuneisuus ja skitsofrenia ovat käytettävissä, mutta jos kyseessä on jälkimmäinen, vain yksi viidestä yksilöiden toipua kokonaan niiden mielisairautta. Molemmat voitaisiin käsitellä lääkkeitä kuten ahdistuneisuutta vähentäviä lääkkeitä ja antipsykoottisia lääkkeitä. Ahdistus voi olla helppo talteenotto verrattuna skitsofrenia. Jälkimmäinen yleensä kestää vuosia täysin parantua. He joutuvat olemaan sisällä mielisairaalaan jotta voidaan havaita ja arvioitiin niiden edistymistä käyttäytymisen. Saanti henkinen lääkitys sekä ahdistuneisuuden ja skitsofrenian ei ole varmuutta parantuvan; Joskus se vain tekee potilaan tilan paljon pahempi.

On suositeltavaa, että jos olet saanut ystäviä, jotka yhtäkkiä erilainen hänen vuorovaikutusta muihin ihmisiin ja hän näyttää toimivan weirder kuin tavallisesti, älä epäröi hakea ammattiapua, niin että sairaus voitti 't pahentua.Yhteenveto:

1. Ahdistus on eräänlainen tunne, kun skitsofrenia on mielenterveyden häiriö.

2. Skitsofrenia on huonompi vaikutuksia henkilö kuin ahdistusta.

3. Ahdistus ja skitsofrenia molemmat voivat johtua menneisyyden traumaattisten tapahtumien ja saanti sopimatonta huumeita, mutta jälkimmäinen 's merkittävä syy on geneettinen ongelma.

4. Ahdistus ei johda skitsofrenia, mutta schizophrenics ovat aina huolissaan.

5. schizophrenics eivät tunnista eroa todellisen ja epätodellisen maailman, kun taas ihmiset, jotka kärsivät ahdistus ovat kaukana siitä.