Ero Alkoholistit ja AddictsAlkoholistit vs Addicts

Yhä useammat ihmiset ovat tulossa alkoholistien ja addikteja joka päivä. Suurimman osan ajasta voidaan nähdä, että juominen on vaarallinen, kun se ylittää raja kohtalainen tai sosiaalisen juominen. Alkoholistit, alkoholismi ja addiktit ovat erilaisia ​​termejä liittyy alkoholiin.

Sekä alkoholisteja ja addikteja lähes näyttävät saman merkkejä. Sekä alkoholin ja väärinkäyttäjät ovat enemmän samanlaisia ​​ominaisuuksia. Ne ovat molemmat hulluna juomia. Ainoa ero on, että addikti haluaa juomia säännöllisesti ja alkoholittomien haluaa enemmän juomia.

Alkoholipitoisuus on edellytys, kun elimistö janoaa lisää juomia. Alkoholisti henkilö mennä juominen, kun hän alkaa sen. Alkoholisti ei pysty hallitsemaan hänen juominen. Toisaalta, riippuvuus voidaan kutsua kuin emotionaalinen ja fyysinen riippuvuus alkoholista. Addikti on henkilö, jonka runko on menettänyt kyvyn sietää alkoholia. Addikti kokee, että hän tarvitsee alkoholia säännöllisesti.

Jotkut merkit, jotka ovat huomanneet, jossa väärinkäyttäjien ovat; non-stop alkoholinkäytön vaikka yksi törmää toistuva psyykkisen, fyysisen tai ihmissuhde ongelmia, kyvyttömyys rajoittaa juomien ja fyysinen sairaus kun juominen on pysäytetty.

Tapauksessa alkoholistien, he haluta kovasti enemmän alkoholia. He haluavat enemmän ja enemmän tapit saada tunne, että he ovat humalassa. Jos alkoholisti lopettaa juomisen yhtäkkiä, hän voi törmätä pahoinvointi, hikoilu, vapina ja ahdistuneisuus. Progressiivinen heikentävä ehto, alkoholistien menettävät valvoa juomat; se on alkoholi, joka ohjaa heitä sijaan ne ohjaavat juomia.

Yhteenveto1. Sekä alkoholin ja väärinkäyttäjät ovat enemmän samanlaisia ​​ominaisuuksia. Ne ovat molemmat hulluna juomia.

2. Alkoholipitoisuus on edellytys, kun elimistö janoaa lisää juomia. Progressiivinen heikentävä ehto, alkoholistien menettävät valvoa juomat; se on alkoholi, joka ohjaa heitä sijaan he ohjaamalla juomia.

3. Addiction voidaan kutsua kuin emotionaalinen ja fyysinen riippuvuus alkoholista. Addikti on henkilö, jonka runko on menettänyt kyvyn sietää alkoholia. Addikti kokee, että hän tarvitsee alkoholia säännöllisesti.

4. alkoholisti henkilö, se on alkoholi, joka ohjaa heitä sijaan he ohjaamalla juomia.