Ero Akne ja ruusufinniAkne vs Ruusufinni
On paljon eroa akne ja ruusufinni, ja niitä ei pitäisi erehtyä samaksi. Monet ihmiset virheellisesti olettavat, että ruusufinni on samankaltainen luonnehdinta johtuu yhtäläisyyksiä akne ja ruusufinni oireita, mutta todellisuudessa nämä ovat täysin erilaisia ​​ihosairauksia.

Akne on monia komponentteja kuten näppylät, kystat, valkoinen ja Mustapäiden jne, kun taas rosacea on punainen näppylöitä vain. Akne voi olla läsnä lähes missä tahansa kehon, kun taas ruusufinni on läsnä vain nenä, kasvot ja poski. Ihmiset, joilla on akne yleensä on rasvainen iho, mutta ne, jotka ovat kuiva kasvojen iho voi kärsiä ruusufinni.

Ruusufinni saa pahentaa, jos kuollut alue on alttiina auringonvalolle tai lämmön, ja jos henkilö syö liikaa maustettua ruokaa. Vaikka molemmat ovat erilaisia ​​ihosairauksia, hoidot ovat lähes samat.

Akne potilaille kehittyy kystat ja kyhmyt vaikeissa tapauksissa, jotka voivat jättää arvet, kun taas ruusufinni potilailla arpia on harvoin. Ruusufinni alkaa yleensä ikävuoden jälkeen kolmekymmentä, kun taas akne alkaa potilailla, jotka ovat niin nuoria kuin kahdeksantoista vuoden ikää.

Ruusufinni liittyy punoitus ja blushing, jota ei ole nähty akne potilailla, kun taas akne liittyy Mustapäiden, joita ei nähty ruusufinni. Kumpikin heistä on läheinen affiniteetti sebhorrheic ihottumaa, ja ihmiset, jotka ovat ruusufinni voi myös olla akne. Ruusufinni, verrattuna akne, on neurovaskulaarisiin ehto, kun taas akne on puhjennut ihon muodossa pimples. Potilaat, jotka ovat ruusufinni on punainen hajanaista iho vähemmän näkyvästi näppylöitä, kun taas finnien tullut hyvin havaittavissa.Ruusufinni on neljä alatyyppiä C papulopustular, erythematotelangiectatic, Silmään ja phymatous ruusufinni. Papulopustular ruusufinni on väärässä akne, koska se on lähes sama oireet, ja erythematotelangiectatic ruusufinni liittyy nopea huuhtelu kasvojen ihon. Silmään Ruusufinni vaikuttaa silmät, ja phymatous ruusufinni tapahtuu nenä, leuka, korvat, ja otsa. Akne on myös monia tyyppejä, ja ne alkavat vaurio.

Yhteenveto:

1. Ruusufinni esiintyy tyypillisesti aikuisia, kun taas akne alkaa teini-ikäisiä.
2. Akne puhkeaa kaulassa, selässä, käsivarsissa ja kasvojen ihon, kun taas ruusufinni on nähnyt vain nenä, posket ja kasvot.
3. ruusufinni ja akne voi olla läsnä samassa yksilössä.
4. Akne liittyy rasvainen iho, kun taas ruusufinni tapahtuu kuivissa kasvojen nahat.