Ero oliiviöljyä ja kasviöljyOliiviöljyä vs kasviöljy

Rasva komponenttien päivittäistä ruokavaliota ovat tärkeitä vakaan ruokavalion. Mukaan FDA, jokainen ihminen tulisi kuluttaa kolmekymmentä prosenttia suositeltava annos rasvaa heidän päivittäiseen ruokavalioon. Öljyt vaihtaa merkin, kun he ovat korkeassa lämpötilassa. Kasviöljy voi ylläpitää korkeita ruoanlaitto lämpötiloja, kun taas muita öljyjä, kuten oliiviöljy ja manteliöljyä ovat hyviä ruoanlaittoon keskimääräisissä lämpötiloissa. Oliiviöljy ja kasviöljy sisältää mono tyydyttymättömiä rasvoja, joka auttaa parantamaan toimintaa immuunijärjestelmään.

Wonders of kasviöljy

Kasviöljyt uutetaan kasveista käyttämällä teollisuuden menetelmiä ja liuotin uutettu öljy. Useimmat kasviöljy otteet ovat terveitä kulutukseen, varsinkin ihmisille, jotka ovat diabeetikko, ja joilla on verenpaine ongelmia. Kasviöljy on runsaasti omega 6 rasvahappo, kaikkein olennainen ainesosa terveen elämän. Vaikka vihanneksia pidetään terveitä, heillä on muita komponentteja, kuten härskiintymiseltä. Öljyn, jonka eltaantunut ominaisuus taipumus menettää ravitsevaa näkökulma, ja se on vähemmän hyödyllistä ruoanlaittoon. Kasviöljy voi ylläpitää korkeaa lämpötilaa, kun taas ruoanlaitto öljyt, kuten rypäleen ja rapsi ovat parhaiten käytetään pannulla vihlova ja paistamiseen. Muutamia muita öljyjä ovat hyviä valmistelusta elintarvikkeet kuten popcorn ja majoneesi, vain lisätä maku. Kasviöljyt näyttää kevyempi ja ohuempi verrattuna muutamia muita öljyjä, ja ne eivät makujen kuin että oliiviöljyä.

Taika oliiviöljyä

Toisaalta, oliiviöljy on ote oliivi hedelmiä, ja sitä painetaan mekaanisesti. Tämä öljy voidaan luokitella luonnollinen öljy raa'assa muodossa. Tämä öljy on syötävä, ja on selvästi erottuva maku, kun sitä käytetään ruoanlaitossa. Oliiviöljy on yksi luonnon öljyjä, jotka on runsaasti antioksidantteja ja kertatyydyttymättömiä rasvoja, joten se on yksi kaikkein ravitsevia öljyjä ruoanlaittoon. Oliiviöljy oltava kolmesataaseitsemänkymmentäviisi asteen F aloittaa savua. Savu päästöt on vähemmän, koska rasva oliiviöljy on pienempi, joten se soveltuu öljyn kaikenlaisille ruoanlaittoon keskimääräisissä lämpötiloissa. Samanlaisia ​​kasviöljyt, oliiviöljy olisi säilytettävä ilmatiiviiseen ja pimeässä paikassa, koska se yleensä härskiintyä ja hapettuvat joutuessaan kosketuksiin.Yhteenveto:

? Oliiviöljy on useimmiten käytetty, ja se on edullinen öljy, ruoanlaittoon kohtuullisissa lämpötiloissa, kun taas kasviöljy on edullinen korkean lämpötilan ruoanlaittoon.

? Kasviöljy on kevyempi ja ohuempi, ja lämmittää nopeasti nopeaa ruoanlaittoon, kun taas Oliiviöljy vie enemmän aikaa lämmittää, ja sen parasta käyttää kohtuullisella lämpöä.

? Oliiviöljy on edullinen öljy terveyden tajuissaan ihmisiä.