Ero Valkoinen kakku ja vanilja kakkuValkoinen kakku vs. Vanilla kakku

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että siellä oli todellinen ero mitä valkoinen kakku on ja mitä vanilja kakku on. Itse asiassa monet ovat järkyttyneitä saada selville, että kaikki valkoiset on itse asiassa vanilja. Vaikka värit ovat samat niille, jotka aikovat kuluttaa kakku, leipurit ymmärtää, että on olemassa pieniä eroja näiden kahden välillä. Valkoinen ja vanilja kakkuja itse asiassa luotu samoja ainesosia, vain määrä, kuinka paljon lisätään muutoksia näiden kahden välillä. Elintarvikeväriä voi usein vaihtaa väriä kakku ja voi tehdä vanilja kakku näyttävät vaaleampia tai valkoinen kakku näkyvät muun värinen leipurin päättää tehdä sitä. Vaikka väri ja maku erot ovat vähäisiä monet ihmiset ovat mieltymykset millaisia ​​kakut he tuntevat menevät hyvin tietyntyyppisiä jään, se on kaikkien asia henkilökohtainen valinta. Sekä valkoinen kakku ja vanilja kakku voidaan tehdä suuri kakku tai jopa pieni cupcakes, täydellinen kaikissa tilanteissa.

Valkoinen ja vanilja kakkuja samanlaiset ainesosat seoksessa. Molemmat käyttävät munia tai munanvalkuaiset, sokeri, ja voita. Haluttaessa vanilja voidaan lisätä maku- ja jauhot ja leivontaan voima auttaa tekemään kakun nousun jälkeen ne paistetaan 20 30 minuuttia.

Vanilla on riittävän suuri määriä voi todellisuudessa osoittautua kakku kellertävä värisävy ja huijata hyväuskoinen syövillä. Vanilla kakkuja voidaan tehdä joko munankeltuaiset tai ilman, mutta se on tehty kaikki samat ainesosat valkoisena kakku vanilja uutetta seokseen. Sanotaan, että vanilja kakkuja käytetään enemmän hääkakun seoksia vastakohtana valkoinen kakku. Valkoinen kakku tehdään tyypillisesti valkoinen käyttämällä vain valkuaiset eikä muna kokonaisuudessaan. Kaupasta ostettu seokset todella valkaistua valkoinen jauhe sen varmistamiseksi, että valkoinen kakku on valkoinen, kun se on paistettu.Niillä on valkoinen ja vanilja kakku eivät ole pieniä eroja leivonnassa kuitenkin nauttia kakkuja ne näyttävät samanlaisia ​​ja maku lähes sama. Nämä erot eivät tule tapa, jolla on joko kakkuja tai cupcakes.

Yhteenveto
Valkoinen ja vanilja kakku luodaan samasta ainesosista, ainoa ero on enemmän tiettyjen ainesosien tai elintarvikeväriä lisätään ennen leipomisen.
Valkoinen ja vanilja kakkuja tehdään yhteisen ainesosien: munat, leivinjauhe, jauhot, sokeri, ja voita. Jos haluat tehdä vanilja kakku, vanilja uutetta käytetään seoksessa samoin.
Mitä enemmän vaniljaa kakku enemmän keltaisia ​​vanilja kakku kääntyy. Valkoinen kakku tulisi tehdä vain munanvalkuaiset jottei kääntää väri kakku keltuainen.