Ero Crystal Malt ja Carmel MaltCrystal vs Caramel Malt

Puhuttaessa maltaita, on olemassa erilaisia ​​lajikkeita maltaita saatavilla ja kaksi tällaista ovat kristallin ja karamelli mallasta. Varsin usein, karamelli ja kristalli mallasta käytetään keskenään.

Vuonna Crystal maltaita, tärkein ainesosa on ohra. Toisaalta, caramal mallas on valmistettu muut viljat, kuten ruis ja vehnä.

Vaikka Crystal maltaita ovat kovia, karamelli maltaita ovat pehmeitä. Crystal maltaita usein tiedetään olevan teräviä makeus, karamelli maltaita ovat vähemmän makeutta.

Crystal maltaita, joita usein kutsutaan runsaasti typpeä maltaita, valmistetaan vaalean maltaat. Crystal maltaita ovat ensin märkä ja sitten paahdetaan pyörivässä rummussa ennen niiden poltettu. Crystal maltaita mukana makea toffee aromi. Lisäksi rakeet muunnetaan riittävästi niin, että ei ole tarpeen mäski talteen maku. Niitä on saatavilla eri tummat värit. Aikana polttoa, jokin sokeri voi caramelize ja tulla unfermentable. Crystal maltaat ei ole entsyymejä.

Toisin Crystal maltaita, karamellin maltaita käyttää enemmän lämpötila, joka tuo lisää väriä ja makua. Vuonna Crystal maltaita, vähän lämpöä käytetään alussa ja kun sade pinta kuivataan pois, korkeampi lämpötila käytetään maksimoimaan entsyymi 's toimintaa.

Caramel Malts tuotetaan erityisellä lämmöllä 'stewing' prosessi pian mallasohran, joka auttaa kiteytyminen sokereita. Karamelli maltaita, sokerit caramelized osaksi pitkiä ketjuja niin, että ne eivät johda tulokseen yksinkertaisia ​​sokereita aikana muussaamiseen prosessin. Tämä prosessi antaa karamelli maltaita maltainen makea. Nämä maltaita myös tulevat eri värejä. Osa karamellin maltaita ovat Caramel 10, Carmel 40, Carmel 60, Carmel 80, Carmel 120 ja Special B 220 L.Yhteenveto

1. crystal maltaita, tärkein ainesosa on ohra. Toisaalta, caramal mallas on valmistettu muut viljat, kuten ruis ja vehnä.

2. Crystal maltaita usein tiedetään olevan teräviä makeus, karamelli maltaita ovat vähemmän makeutta.

3. Vaikka Crystal maltaita ovat kovia, karamelli maltaita ovat pehmeitä.

4. Crystal maltaita ovat ensin märkä ja sitten paahdetaan pyörivässä rummussa ennen niiden poltettu. Vuonna Crystal maltaita, vähän lämpöä käytetään alussa ja kun sade pinta kuivataan pois, lisää lämpötilaa käytetään maksimoimaan entsyymi 's toimintaa.