Ero Alfalfa ja itujaAlfalfa vs ituja

Sinimailasen ja ituja ovat kasvikuituja, jotka sisältävät proteiineja, vitamiineja ja muita ravintoaineita tarvitaan elimistöön. Vaikka sinimailasen ja ituja ovat terveellisiä elintarvikkeita, ne eroavat toisistaan ​​monin tavoin.

Puhuttaessa eroa sinimailasen ja ituja, entinen ketkä ovat ruohon ulkonäkönsä pieniä violetit kukat taas ituja ovat kermanvärisessä valkoisella ampua.

Vilkkaalta peltoviljelmien kuuluvat herne perhe, alfalfa on korjattu kuten ruoho tai heinää. Liottamalla koko papu veteen tuottaa Bean itää ja ne ovat yleensä itävien juuret mung.

Kun Bean ituja useimmiten käytetä ihmisten, alfalfa pääasiassa annetaan karjalle. Ituja, jotka ovat hyvin paljon käytetty Aasian ruokia kulutetaan sekoita perunoita, keittoja ja salaatteja. Sinimailanen on miehekäs nähdään kuivattu täydentää kasviperäisten pillereitä ja teetä.

Toisin Alfalfa, ituja olisi syödään neljän ja viiden päivän ostaa sen.

Sisältöä, sinimailasen ja ituja on paljon eroa. Vaikka sekä sinimailasen ja ituja ovat vapaita kolesteroli ja tulee alhainen kaloreita ja ne eroavat ravinnepitoisuuksia. Yksi kupillinen sinimailasen sisältää 1. 32 grammaa proteiinia, kun taas yksi kupillinen Bean itää sisältää kolme grammaa ..

hän proteiinipitoisuus kupillinen sinimailasen on 1. 32 grammaa. Proteiinipitoisuus ituja on 3. 0 grammaa per kuppi. Sekä Alfalfa ja ituja ovat korkeat vitamiini, E-vitamiini, vitamiini B, C-vitamiini, aminohappoja ja antioksidantteja. Näiden lisäksi, Aalfalfa ituja sisältävät phytochemicals.

Suurin Sinimailanen tuottaja on Yhdysvaltain ja suurin tuottaja sinimailanen on Aasiassa.Yhteenveto

1. Vilkkaalta peltoviljelmien kuuluvat herne perhe, alfalfa on korjattu kuten ruoho tai heinää. Liottamalla koko papu veteen tuottaa Bean versoa.

2. Kun Bean ituja useimmiten käytetä ihmisten, alfalfa pääasiassa annetaan karjalle.

3. Toisin Alfalfa, ituja olisi syödään neljän ja viiden päivän ostaa sen.

4. Yksi kupillinen sinimailasen sisältää 1. 32 grammaa proteiinia taas kupillinen Bean itää sisältää kolme grammaa.

5. Suurin sinimailanen tuottaja on Yhdysvaltain ja suurin tuottaja sinimailanen on Aasiassa.