Ero monitoimikone ja tehosekoitinMonitoimikone vs Blender

Prosessi ruoanvalmistukseen syöminen tai ruoanvalmistukseen edellyttää erilaisia ​​menetelmiä ja välineitä sekoittamalla ainekset, jotta voidaan luoda ruokaa, joka on paitsi miellyttävä katsoa, ​​mutta terveellisiä ja herkullisia samoin. Useimmat mukana lämmitys kuten leivontaan, keittämällä, paahtavan, paistamiseen, paahtamalla, ja tupakointi, mutta ruoka voidaan myös valmistaa kuivaamalla, suolavedellä, peittaus, sokerointi, raastamista, harsintalanka suolaus, ja sekoittamista.

Kaikki nämä vaatisi tiettyjen välineet ja laitteet kuten vadit, paistinpannuja, sekoittimet, kattilat ja pannut, ruoanlaitto lusikat, wokit, lastat, kuorimakoneet, juicers, sekoittimet, ja elintarvikkeiden jalostajat.

Sekoittimet ja elintarvikkeiden jalostajat käytetään samankaltaisia ​​tehtäviä, eli käsitellä ruokaa pienemmiksi paloiksi tai nestemäiseen muotoon ja sekoittaa ne yhteen. Vaikka voi saada molempia astiat, nämä kaksi eroavat toisistaan. Blender on keittiöväline tai laite, jota käytetään myös laboratorioiden sose ja sekoita ruokaa ja muita aineita. Se sopii käytettäväksi nesteitä, ja vaikka se on yleisesti käytetty elintarvikkeiden valmistuksessa, on sekoittimet, jotka on tehty käytettäväksi laboratorioissa.

Blender käytetään jään murskaamiseen pirtelöitä, smoothiet, frappucinos, ja cocktaileja. Keitetyt vihannekset, liha, ja hedelmiä voidaan soseuttaa käyttää sitä, ja se on myös erittäin hyödyllinen sekoitus jauheet, rakeet ja nesteet. Se koostuu sekoitus säiliöön, joka on valmistettu lasista, muovista, posliinista tai ruostumattomasta teräksestä; kannella tai kannen; irrotettava terä; ja emästä, joka on moottori ja valvontaa.Monitoimikoneessa, toisaalta, on monipuolisempi keittiötuotemarkkinoilta. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisten ruoka ja nestettä. Se soveltuu parhaiten kiinteää ruokaa joka voi olla joko pehmeä tai kova. Vaikka sekoitin on kiinteä terä, monitoimikoneessa on useita erityyppisiä teriä, ja osat, jotka voidaan käyttää vaihtovuoroisesti. Nämä terät tuottavat eri kokoisia ja muotoisia ruokaa. Sitä voidaan käyttää pilkkoa, viipale, tai silputa vihanneksia ja hedelmiä; silputa juustoa; jauhaa pähkinät, kuivatut hedelmät, liha, ja mausteet; että sose hedelmät ja vihannekset; hieroa taikina ja sekoita kaikki nämä ainesosat.

Vaikka sekoitin tarvitsee runsaasti määrä vettä käyttää oikein, monitoimikoneessa tarvitsee vain vähän tai ei lainkaan vettä toimimaan. Se on myös hieman suurempi kuin tehosekoittimeen ja on parasta käyttää paksua seokset kuten majoneesi.

Yhteenveto:

1. tehosekoitin on keittiö laite, jota käytetään sose ja sekoita ruokaa ja muita aineita samalla monitoimikoneessa on keittiötuotemarkkinoiden, jota käytetään sose ja sekoita sekä viipale, arina, pilkkovat, ja pilko ruokaa.
2. sekoitin tarvitsee tarpeeksi vettä käyttää, kun monitoimikoneessa ei juuri tarvitse vettä.
3. tehosekoitin on kiinteä terä samalla monitoimikoneessa on useita erityyppisiä teriä.