Ero Sake ja SojuSake vs Soju

Sake ja Soju ovat juomia, jotka ovat kotoisin Japanissa ja Koreassa. Tähden, joka on yleisesti tunnettu nimellä 'riisi viini,' on haudutetun juoman, joka on tislattu riisistä. Se on valmistettu kuten viiniä tai olutta ja fermentoidaan ja vuotiaiden. Soju on lähinnä japanilainen juoma, joka pidetään aivan kuten Vodka tai viski.

Soju on ainutlaatuinen valmistusmenetelmä, joka on aivan eri Sake. Tuotannon Soju on kaksi vaihetta. Ensimmäinen vaihe on tärkkelyksen muuttaminen sokeria, ja seuraava vaihe on muuntaminen sokeria alkoholista. Tämän jälkeen, seosta vanhennettiin sitten, yleensä kymmenen pitkää vuotta.

On ero tuotannossa Soju ja sakea. Vaikka Sake on keitetty, Soju tislataan. Voidaan myös nähdä, ero ympäristössä, jossa kaksi juomia on tehty. Vaikka Soju on parempi tuotannon lämpimässä ilmastossa, Sake on parempi tuotannon viileässä ilmastossa.

Kun Sake on vain valmistettu riisistä, Soju on valmistettu riisi, ohra, ja bataattia. Koska kaksi juomia on valmistettu eri asioita, ne tulevat eri aromit. Sake juoma on yleensä lievä ja pehmeä tuoksu verrattuna Soju joka on erillinen aromi pohja käytetyistä materiaaleista. Toisin Sake, Soju on selkeä väri.Voidaan myös nähdä, että on huomattavia eroja alkoholipitoisuuden. Soju on korkeampi alkoholipitoisuus kuin sakea. Kun Sake on noin 15- 17 prosenttia alkoholia, Soju on noin 15 46 prosenttia alkoholia siinä.
Kuten aiemmin totesin, Sake liittyy enemmän viiniä. Toisaalta, Soju on ulkonäkönsä viskiä tai Vodka.

Yhteenveto:

1. Sake, joka tunnetaan yleisesti nimellä 'riisi viini,' tehdään kuten viiniä tai olutta ja fermentoidaan ja vuotiaiden. Soju on lähinnä japanilainen juoma, joka pidetään aivan kuten Vodka tai viski.
2. Soju on korkeampi alkoholipitoisuus kuin sakea. Kun Sake on noin 15- 17 prosenttia alkoholia, Soju on noin 15 46 prosenttia alkoholia siinä.
3. Kun Sake on vain valmistettu riisistä, Soju on valmistettu riisi, ohra, ja bataattia.
4. Sake juoma on yleensä lievä ja pehmeä tuoksu verrattuna Soju joka on erillinen aromi pohja käytetyistä materiaaleista.