Ero Amber ja LagerAmber vs Lager

Amber ja lager ovat oluita. Ne ovat erilaisia ​​alkoholijuomia, joiden ero niiden keittäminen, maun ja aromin. Lähinnä olutta on jaettu Lager ja ale. Amber voidaan kutsua eräänlaiseksi Ale.

Yksi tärkeimmistä eroista, huomataan välillä lager ja meripihka on käymisen prosessissa. Lager? oluet valmistetaan pohjasta käymisen Hiiva taas Amber on valmistettu ylhäältä käymisen Hiivat. Prosessin aikana oluenpanosta Lager, alhainen lämpötila on käytössä ja panimo- tehdään pidemmäksi ajaksi. Yleensä hiiva fermentoidaan lämpötiloissa alle kymmenen celsiusastetta. Se johtuu tästä, että Lager oluet ovat hieno maku kuin Amber oluita. Mutta jos kyseessä on Ambers, se on keitetty lyhyen aikaa ja lämpimiä.

Myös ero alkoholipitoisuus välillä lager ja meripihka. Lager oluet tulevat alhainen alkoholipitoisuus verrattuna Amber oluita. Lager oluet saavat nimensä, koska se voidaan panna syrjään tai varastoida.

Amber on termi käytetään pääasiassa Yhdysvalloissa kuvataan eri oluita vaihtelevat niiden värejä. Verrattuna lager oluita, Amber oluet ovat läpinäkyviä. Aiemmin Ambers pidettiin synonyymi Pale Ales mutta Ambers saivat erityisen paikkansa 1900-luvulla.Kun juominen kaksi olutta, siellä on paljon eroa niiden maun ja aromin. Toisin kuin Amber oluet, lager oluet ovat voimakas maku, maku ja tuoksu. Mutta kun tulossa väri, lager oluet ovat vaaleampi kuin Amber oluita, jotka ovat myös kalpea. Keltainen oluet sisältävät myös värillisiä mallas, joka antaa eri sävyä.

Myös meripihkan lager, joka on kirkkaampi kuin ainutlaatuinen lager.

Yhteenveto

Suurin ero lager ja meripihka on käymisen. Lager? oluet valmistetaan pohjasta käymisen Hiiva taas Amber on valmistettu ylhäältä käymisen Hiivat.

Prosessin aikana oluenpanosta Lager, alhainen lämpötila on käytössä ja panimo- tehdään pidemmäksi ajaksi. Mutta jos kyseessä on Ambers, se on keitetty lyhyen aikaa.

Lager mukana alhainen alkoholipitoisuus kuin Amber oluita.

Verrattuna lager oluita, Amber oluet ovat läpinäkyviä.

Vertailun maku ja maku, lager oluet ovat voimakkaampia maku, maku ja tuoksu.

Amber oluet sisältävät myös värillisiä mallas, mikä antaa sille eri sävyä.