Ero Kahvipavut ja Espresso Beans Kahvipavut vs Espresso Beans

Kahvi on yksi suosituimmista juomien maailmassa tänään. Monet ihmiset, jotka eivät tunne kahvi usein virhe kahvipavut ja espresso papuja.
Periaatteessa on olemassa aito kahvipapuja, mutta ei ole tarkkaa espresso papuja. Tämä johtuu siitä, kahvipapuja tuottavat sekä kahvi ja espresso. Kuitenkin on olemassa ero, ei pavut, mutta menetelmä ja valmiste, joka johtaa kahden täysin eri tuotteita.

Kahvipavut ovat siemenet kahvi 'kirsikka' että kahvi kasvi tuottaa. On yleensä kaksi pavut sisällä kirsikka. Tunnetuin kahvipavut ovat nimeltään Arabica, Robusta ja Liberica. Kolmesta, Arabica ja robusta ovat yleisimmät papuja.

Sekä kahvi ja espresso ovat tuotteita näiden papuja. On erityinen sekoitus tai resepti tuottaa kahvijuoman tai espresso ainutlaatuinen maku. Suurin ero kahvipapuja, jotka johtavat kahvijuoma ja pavut, joka johtaa espresso juoma on sekoitus, paisti, jauhaa, ja keskittyminen.
Kahvipavut tarkoitettu kahville usein paahdetaan tietyn ajan. Paahtamisen jälkeen pavut jauhetaan karkea.

Pavut tarkoitettu espresso ovat erilaisia ​​menetelmiä valmisteita. 'Espresso pavut', kuten voisi kutsua niitä, vaativat pidemmän paistoajan ja korkeampi lämpötila (yleensä 450 astetta). Mitä pidempi aika ja korkeamman paahto lämpötila auttaa vapauttamaan sisällä oleva öljy pavut ja edistää rohkeampia, rikkaampi ja enemmän keskittynyt maku. Paahtamisen jälkeen nämä pavut jauhetaan erittäin hienoksi jauheeksi.Pavut kahvia usein keskipitkällä tai tasapainoinen pitoisuus katkeruutta. Kuitenkin papuja espresso on erittäin karvas maku, varsinkin jos espresso on keskittynyt tai ilman ylimääräisiä ainesosia. Katkeruus voidaan torjua lisäämällä maitoa tai vettä lisäämällä.

Espresso tuotetaan paine kun kahvi itsessään on tuotettu ilman paineita. Kuitenkin termi 'espresso' sinänsä viittaa menetelmään eikä tietyntyyppisiä papu.
Toinen ero on valmiste. Espresso on yleensä tehty erikoiskoneita osuvasti sanottu 'espressokeittimien.' Kahvi voi tehdä myös laite nimeltä kahvinkeitin. Kuitenkin molemmat koneet tuottavat eri maku ja keskittyminen.

Myös ero tunnelma ja koko juoman. Espresso on hyvitetään CAF kaltainen tai rentouttava tunnelma, kun kahvi tarjoaa käytännöllisempää ja työpaikan määrite. Espresso myös connotes enemmän henkilökohtainen kokemus.
Espresso on myös rakastettava monissa koot ja valmistetaan tavallisesti barista, henkilö, joka on erikoistunut kahvin ja muiden kofeiinia tuotteita.

Yhteenveto:
1. Ei ole olemassa perusero kahvipavut ja espresso papuja. Kahvipapuja on olemassa, ja ne ovat pavut kahvi kasvi, jota voidaan käyttää joko kahvia tai espresso tuotantoa. 'Espresso', kuten termi, jota käytetään kuvaamaan menetelmä ja valmistautuminen tietyntyyppisen kahvia. Tulkinta voi käyttää tässä tapauksessa, koska 'pavut käytettiin kahvin tuotantoa' ja 'pavut käytetään espresso tuotantoon.'
2. kahvipavut käytetään sekä kahvin ja espresso voidaan luokitella kolmeen tyyppiin: Arabica, Robusta ja Liberica. Kaksi ensimmäistä tyyppiä käytetään usein yhdessä eri pitoisuuksien tehdä erityisen sekoitus.
3. Pavut käytetään kahvin paahdetaan jonkin aikaa tietyssä lämpötilassa. Paahtamisen jälkeen heille annetaan karkea jauhaa. Samaan aikaan, papuja espresso paahdetaan pidempään ja korkeammassa lämpötilassa vapauttaen siten öljyt ja enemmän keskittynyt maku. Paahdetut pavut ovat edelleen jauhetaan hienoksi jauheeksi.