Ero valkoinen ja keltainen KakkuaineksetValkoinen vs Keltainen Kakkuainekset

Leivonta on pala kakkua. Mutta ei, jos et 'tiedä eroa kahden yleisimmin käytetty helppo tehdä kakku base sekoituksia' 'valkoinen ja keltainen kakkujauheseoksia. Tietenkin väri olisi kuollut kylkiäinen. Sanomattakin on selvää, se uskaltaisi 't väliä paljon, jos esteettinen arvo väri olisi ainoa ero; pohja lopulta katetaan jään ja täytettä ja se tuskin näkyvissä lopussa. Varmasti 's järkevä syy, miksi he' uudelleen kutsutaan tällaista. Ja niin, me tutkia tarkemmin, mitä tekee valkoinen kakku mix poikkeaa keltaista.

Keltainen variantti on eräänlainen tavallinen kakku sekoitus, joka ei sisällä mitään ylimääräisiä maku. Mikä tekee siitä keltainen ovat erottuva ainesosia eli voita ja munankeltuaiset. Joissakin versioissa käytetään vain munankeltuaiset ja osa put koko muna (joka päätyy vallitsevasti keltainen, kaikki samat). Alkuvuosina, munankeltuaisjauhe käytettiin. Myöhemmin harrastajat mieluummin käyttämällä tuoreista raaka-aineista sen sijaan saavuttaa enemmän aito ja luonnollinen maku kakku. Jauhettu munat poistettiin kakku sekoitetaan ja ohjeet pakkauksessa ehdotettu käytetään kahta tuoreita munia sijaan. Yellow cake mix myös käyttää erilaista jauhoja kutsutaan koko vehnä Leivontajauhot. Perinteisesti se on tehty jauhot, leivinjauhe, suola, pehmeää voita, sokeria, munat (joko kokonaan tai vain keltuaiset), neste maito ja vanilja uutetta. Se on yleensä paistetaan 370-375 astetta (kohtalainen uunissa) ja 25-35 minuuttia, kunnes se 's kirjaimellisesti pirteä. Vuosien varrella monia makuja lisättiin. Jotkut näistä ovat marmoria ja suklaa mallas, mauste kakku sekoitetaan mutta keltainen kakku sekoitetaan pysyy vertaansa vailla kaikki koska se on maukas omasta. se voi tehdä ilman paljon täydentävää jäätymistä tai täyte. Richer maku, extra-kostea rakenne, ja hieno maku, lukuun ottamatta helppo ruoanlaitto ja ravitsemus arvo, ovat ominaislaadun keltainen kakku. Nämä on pääasiassa johtuvan lisäämällä keltuaiset ja pehmennetty voita ainesosat. munan keltuainen komponentti tekee siitä täyteläinen ja voin lukitsee maut ovat peräisin muista kermainen ja tuoksuva ainesosia.

Valkoinen kakku yhdistelmä on myös tavallinen kakku tyyppiä. Kuitenkin se hyödyntää vain munanvalkuaiset sen tärkein sitova ainesosa. Vaihtoehto tuore muna valkoiset olisi, että jauheena. Suurin leipurit, tietenkin mieluummin tuoreen version korostaa muna 'ainutlaatuinen maku ja koostumus. Koska valkoinen kakku mix on paljon Barer verrattuna keltaisena, useimmat pitävät sitä tärkeänä, että sen pitäisi kuroa tuoreus ja rakenne, mikä siitä puuttuu kehon ja rikkaus. Toisin kuin keltainen laatuaan, se käyttää pelkkää vehnäjauhoja. se on yleensä tehty jauhoja, rasvaton maito, leivinjauhe, suola, valkoinen sokeri ja lyhentäminen. Jotta pohjan kakun pois, se on paistetaan at 370-375 astetta (kohtalainen uunissa lämpöä) 25 ja 35 minuuttia. selvemmin kuin se on verrattuna yellow cake mix, valkoinen osoittautuu parempi vaihtoehto yhteensovittamisessa monimutkainen ja erittäin accessorized kakkuja ja jälkiruokia. tästä esimerkiksi, että edullinen emäs cupcakes päällä antelias kerma tai suklaa ja sirotellaan toinen kerros makua. pohjimmiltaan pohja kakkuja valkoinen variantti paras kohteliaisuus moniosaisen tai monitasoisen makeisia.Yhteenveto

1) Keltainen kakku mix käyttää koko vehnän Leivontajauhot ja munankeltuaiset tai kokonaiset munat. Valkoiset variantti käyttää tavallisia jauhoja ja vain munanvalkuaiset.