Ero White ja hienoa sokeriaWhite vs hienoa sokeria

Sokeri on valkoinen rae, joka antaa makeutta. Kuitenkin markkinoilla on monia lajikkeita sokeria kuten hedelmäsokeri, sokeri, hienoa sokeria ja hionta sokeri. Markkinoilla voi törmätä sokerit suuret rakeet, pienet rakeet ja jopa jauhettu rakeita.

Täällä Katsokaamme valkoisen sokerin ja hienoa sokeria. Hienosokeri kutsutaan myös Erittäin hieno sokeri Yhdysvalloissa. Se on helppo tehdä ulos eroa valkoisen ja hienoa sokeria vain koskettamalla. Pyörän sokeri tulee hienompaa verrattuna valkoista sokeria. Pyörän sokeri on kuin jauhe verrattuna valkoista sokeria.

Toisin kuin valkoinen sokeri, hienoa sokeria jauhetaan enemmän. Toinen asia, joka voidaan nähdä, että hienoa sokeria liukenee nopeammin kuin Valkoinen sokeri, koska se hieno luonne.

On hyvin vaikea erottaa rakeet on hienoa sokeria katsoo, että on helppo erottaa rakeita valkoisena sokerina. Rakeet hienoa sokeria ovat erittäin vaikea nähdä paljain silmin katsoo, että on helpompaa valkoista sokeria.Hienoa sokeria saa nimensä pyörän tai risiini, joka on säiliö, jossa on pieniä reikiä ja eristämällä rakeita.

Valkoinen sokeri on puhdistettu sokeri. Valkoinen sokeri on edullinen enemmän makeutusainetta juomien ja leivonnassa, koska sillä on neutraali maku. Kuten hienoa sokeria liukenee nopeasti, sitä käytetään juomien, erityisesti kylmiä juomia. Vuonna kylmiä juomia valkoisen sokerin on vähän vaikea päästä liuennut niin nopeasti.

Hienosokeri on myös kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen kermavaahdon jälkiruokia, sorbetit, kakkuja, vanukkaat ja evästeet.

Yhteenveto

Pyörän sokeri tulee hienompaa verrattuna valkoista sokeria.

Valkoinen sokeri on puhdistettu sokeri.

Pyörän sokeri on kuin jauhe verrattuna valkoista sokeria.

Hienosokeri liukenee nopeammin kuin Valkoinen sokeri, koska se hieno luonne.

On hyvin vaikea erottaa rakeet on hienoa sokeria katsoo, että on helppo erottaa rakeita valkoisena sokerina. Rakeet hienoa sokeria ovat erittäin vaikea nähdä paljain silmin katsoo, että on helpompaa valkoista sokeria.

Valkoinen sokeri on edullinen enemmän makeutusainetta juomien ja leivonnassa, koska sillä on neutraali maku.

Hienosokeri on myös kevyt, mikä tekee siitä ihanteellisen kermavaahdon jälkiruokia, sorbetit, kakkuja, vanukkaat ja evästeet.