Ero Säännöllinen ja Diet Coke Säännöllinen vs Diet Coke

Kehomme on vettä toimiakseen tehokkaammin. On suositeltavaa, että me juoda vähintään 8 lasillista vettä päivittäin mutta voimme myös muita juomia liikaa. Hedelmämehut ja muiden nesteiden, kuten virvoitusjuomien ja muiden virvokejuomia tarjoavat tervetulleen vaihtelua mitä me juovat.

Hiilihappopitoisia juomia teollisuus on yksi suurimmista tuloja yrityksistä maailmassa. Ihmiset kuluttavat valtavia määriä virvoitusjuomien sammuttaa niiden jano. On monia merkkejä virvoitusjuomien markkinoilla ja Coca-Cola on yksi niistä.

Coca-Cola on johtava merkki virvoitusjuomien, joita myydään ravintoloissa, kaupoissa, ja automaatteja kaikkialla maailmassa. Se on kaikkein tunnettiin Koksi, virkistävä juoma, joka on valmistettu tiivisteestä yhdistettynä suodatettua vettä ja makeutusaineita.

Alkuperäinen maku Koksi on säännöllinen Coke mutta ajan, yhtiö on kehittänyt muun maustetut juomat kuten Sprite ja Royal. Nykyään Koksi tulee useissa makuja, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Vanilla, Kofeiini-Free Coca-Cola, ja Diet Coke, mm.

Säännöllinen ja Diet Coke on samat ainekset paitsi tyypin makeutusaineiden tuotantoaan. Tämä ero tapahtui seurauksena kysynnän virvoitusjuoma, joka on vähemmän lihotus ja jotka voidaan kuluttaa diabeetikoille.

Säännöllinen Koksi sokerimakeutettu valmistettu korkealaatuisesta maissisiirappi joka sisältää runsaasti kaloreita ja piikki insuliinin. Diet Coke toisaalta on makeutettu keinotekoisilla makeutusaineilla, kuten aspartaami, synteettinen makeutusaine, joka on vähemmän kaloreita.Me kasvoimme kanssa Säännöllinen Koksi, itse asiassa se on luultavasti ensimmäinen virvoitusjuoma olemme maistaneet ja sen maku on hyvin selkeä ja tyydyttävä. Mutta sitten, tölkki Säännöllinen Koksi sisältää noin 138 kaloria joten vievää se lisätä enintään painoa. Se maistuu makeampi liian koska sen sokeripitoisuus.

Ensimmäinen kerta, kun maistaa Diet Coke löydät sen hieman mitäänsanomaton, koska siitä puuttuu aineista alkuperäisen sekoitus. On edullista, ne, jotka tarkkailevat niiden sokerin nauttiminen ja niiden paino, vaikka sillä se on vähemmän kaloreita ja sokeria.

Pelätään, että synteettisiä makeutusaineita, joita käytetään Diet Coke eivät ole turvallisia ja voivat itse asiassa aiheuttaa vakavia sairauksia. Nämä kemikaalit sanotaan olevan haitallisia ihmisille, mutta nämä huolet kohdistetaan yhä enemmän tieteellistä ja lääketieteelliset tutkimukset.

Yhteenveto

1. Säännöllinen Koksi on makeutettu korkea maissisiirappi kun Diet Coke on makeutettu keinotekoisilla makeutusaineilla.
2. Säännöllinen Koksi sisältää enemmän kaloreita samalla Diet Coke sisältää vähemmän.
3. Säännöllinen Koksi on voimakkaampi maku, kun Diet Coke on mitäänsanomaton.
4. Säännöllinen Koksi on makea, koska sen fruktoosipitoisuus kun Diet Coke on vähemmän makea, koska sillä ei ole sokeria.