Ero White Tea ja vihreä teeWhite Tea vs Green Tea

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että White Tea ja vihreä tee valmistetaan samasta Bush. Teepensaan on nimeltään Camellia sinensis ja löytyy viljellä koko suuren osan Aasiasta. Ydin ero kahden teetä on enimmäkseen huomattava kautta sadonkorjuun aika.

Valkoinen teelehdet poimitaan tee kasveista paljon aikaisemmassa aikaan suhteessa niiden kypsyyttä. ? Pieni epäkypsä nuput korjataan keväällä ja voidaan korjattu kerran vuodessa. Nimi valkoista teetä peräisin pieni valkoinen karvat, jotka kattavat pienen teetä silmut. Vihreä tee on korjattu lehtiin ja voidaan tuottaa suurimman osan vuodesta. Kun teelehdet korjattu, molemmat teen vaativat rajoitetun määrän käsittelyä. Vihreä tee lehdet tehdään osittainen käyminen vaiheessa ennen kuin ne ovat käyttövalmiita. Varhainen valkoista teetä silmut vaadi käyminen mitä niin koskaan.

Äkillisesti kiinnostusta länsimaissa; vihreää teetä on tullut valtavan suosittu juoma. Viimeaikainen lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että korkea antioksidantteja sisältyvät vihreää teetä ovat erityisen hyödyllisiä terveydelle. Olemme nyt nauttia vievää Green Tea osana terveyden tajuissaan ruokavalio. Monet ihmiset mieluummin kevyempi maku valkoinen tee. Vihreä tee voi olla hieman maanläheinen pohjavire sen maku; jossa valkoisena teetä hallussaan puhtaamman maku, joka on paljon makeampi kuormalavaan.Vihreä ja valkoinen tee tarjoavat runsaasti antioksidantteja; lääketieteellinen tutkimus on osoittanut, että valkoinen tee antaa kehomme kanssa kolme kertaa tason, joka muodostaa jonkin kuppi vihreää teetä. Korkeammat tasot on liitetty aiemmin sadonkorjuun aikaan. Varhainen silmut säilyttää kaikki ravintoaineet; kun poimitaan aikaisin ravinteet säilyvät silmuja ja myöhemmin vapautetaan, kun me valaa ne vedellä.

Ylimääräinen ero valkoisen ja Vihreä tee väistämättä pyörii sen taloudellista arvoa. Koska sen rajoitetun sadonkorjuun aikaa ja kuluttaa käsipoiminnal-, valkoinen tee on korkeammalla kaupallinen hinta. Hyvä uutinen on, että tarvitaan vain pieni määrä teetä silmut tuottaa suuren määrän teetä.

Yhteenveto

Vihreä tee ja valkoinen tee valmistetaan samasta Bush.

Valkoinen tee silmut korjataan keväällä ja voidaan korjattu rajoitetuksi ajaksi.

Molemmat teelehdet sisältää korkeita antioksidantteja

Valkoinen tee on osoitettu sisältävän kolme kertaa enemmän ravintoaineita kuin vihreä tee.