Ero Palm ja ruokosokeriPalm Sugar Vs Cane Sugar

On hyvin selkeä ero kämmen ja ruokosokeria. Ainoa vaikea erottaa sinänsä, koska nämä sokerit ovat joskus kauppaa tai kaupan niiden vaihtoehtoisia nimiä, jotka valitettavasti ei oikeastaan ​​kerro mitään tarkkaa sokerituote. Kuten tapauksessa palmusokeria jota joskus markkinoidaan 'kookospähkinä sokeria', kun itse asiassa, se ei ole lainkaan aina erotettu kookospalmu.Huomioi, kookos on vain yksi monista tyyppisiä palmu. Myös siksi sen suosio koko Kaakkois-Aasiassa, palmusokeria tuli tunnetuksi joissakin sen suosituimmista natiivi nimiä kuten gur, gud ja jaggery.
Mutta ensinnäkin selkeä ero näiden kahden välillä on riippuvainen siitä, mitä kasvi sokeri oli peräisin. Palm sokeri, se on ilmeisesti peräisin palmu. Ruokosokerille se tulee sokeriruoko, tietyn alan laitoksen suosittu sen kaupallinen arvo, joka pidetään myös eräänlaisena ruohoa.
Jälkimmäisessä, sokeri on teknisesti tunnetaan sakkaroosia. Ruokosokeria käytetään monopolisoida sokerimarkkinoiden aikaisemmin. Mutta koska se on tullut kalliimpi tyyppi sakkaroosia, sen suosio alkoi hiipua.
Useimmat ruokosokeria käydään suosituimpia kaupan muotoja eli niin sokeripaloja tai raaka jauhemainen sokeri. Palm sokeri, se on useimmiten kauppaa muodossa kartioita, lohkot ja jopa sen tahnan muodossa. On kuitenkin yhtä tärkeää tietää, että molemmat sokerin tehdään lähes saman prosessin sokeria päätöksenteossa. Ruokosokeriin, puristamalla koko versoja sokeriruoko tuloksia louhinta mehu, joka on myöhemmin seistä ja puhdistetaan sen haihtua. Sen jälkeen se saatetaan keitetään sen kiteytyä. Lopputuloksena on sokeria raaka muodossa.
Kun ensin katsoa, ​​sekä sokeriruo'on ja kämmen sokerit näytä olevan mitään merkittäviä fyysisiä eroja. Kuitenkin käyttämällä näitä kahta sokerit ruoanlaittoon tuottaa mielenkiintoisen vaihteleva makuja ja makeutta. Kuitenkin jotkut kuluttajat päätellä, että ruokosokeri kuljettaa enemmän ylivoimainen maku.
Mitä tulee ravintoarvoa, jotkut sanovat, että palmusokeria on terveellisempi eräänlainen sokeri, koska se sisältää askorbiinihappoa ja tiettyjen B-vitamiinien muun mikro- ja makrotason ravinteita toisin sokeriruo'on sokereiden.
1. Palm sokeri uutetaan palmu kun ruokosokeria johdetaan sokeriruo'ot (eräänlainen ruohoa).
2. Palm sokeri markkinoidaan muodossa tahna, kartioita tai lohkot kun ruokosokeria on yleensä kauppaa sen kuutioina tai jauhemaista kiteistä muotoa.