Ero Tuore Turkki ja Frozen TurkkiTuore Turkki vs jäädytetty Turkki

Dominoiva äiti-in-law kertoo, että ero tuoreen kalkkunan ja jäädytetty kalkkuna on, että raikas yksi on ainoa, joka on sopiva ruokapöydässä. On kuitenkin olemassa ilmeisesti eroja, ja päätellä, että tuore kalkkuna on ainoa, joka voidaan tarjoilla perhejuhliin, on puhtaasti spekulatiivinen lausuntoa.

Saamatta tarpeettomasti graafinen, on ero siinä, miten kukin on pakattu ja käsitellään merenkulun paikalliseen markkinoilla. Useimmat yritykset kutistua paketoida tuoretta kalkkunan, ja lähettää sen jäähdytetyssä säiliöissä estämään salmonellan kehitystä. Pakastetut kalkkunat voidaan flash jäädytetty, tai jäädytetty vanhanaikaisesti, ja yleensä on hieman erityyppinen kutistua paketoida auttaa estämään poltto jäätyminen.

Jotkut ihmiset kokevat, että on olemassa havaittavissa maku ero tuoreen kalkkunan ja jäädytetty kalkkuna. Tämä näyttää johtuvan aivan uskollinen ostajat. Laatu kalkkunanlihan määräytyy usein tilan, joka nosti kalkkunoita. Siksi korkeampi laatu jäädytetty kalkkuna olisi silti maistuu paremmalta kuin heikkolaatuinen tuore kalkkuna.Kuluttajat voivat yleensä löytää parempia tarjouksia jäädytetty kalkkunoiden verrattuna uusiin. Normaali kasvu kalkkunan myynti tapahtuu aivan nurkan kiitospäivä ja joulu, koska ne ovat osa perinteistä juhlia kunkin vapaapäiviä. Kuitenkin markkinoilla yleensä tilauksia enemmän kalkkunaa kuin se todellisuudessa myy, jättäen aukko shopper 's mahdollisuuden säästää rahaa. Koska jäädytetty turkki on paljon pidempi säilyvyysaika, se on todennäköisesti torilla pidempään, joka laskee sen hintaa entisestään lomakauden jälkeen.

Tuore kalkkunat yleensä tulevat korkeamman alkuperäisen hintalappu samoin. Säilyttääkseen vaaditun turvallisuusvaatimuksia, tuore kalkkuna käsitellään eri tavalla jäädytetty kalkkuna. Ne on käsiteltävä sisällä turvatoimet, ja siksi yleensä vaativat enemmän osaava ja hyvin koulutettu henkilökunta. Kaikki tämä yhdistettynä luo kohonnut hinta.