Ero Maito ja maitotiivisteMaito vs maitotiiviste

Maitotiiviste on yksi erilaisten maitojen saatavilla markkinoilla. Maitotiiviste on maitoa, joka sisältää lähes vesipitoisuus.

Säännöllinen maito voi sisältää noin 85 prosenttia vettä. Vuonna maitotiiviste, noin 50- 60 prosenttia vesipitoisuus on poistettu. Vesipitoisuus on poistettu läpi haihtuminen ja siten nimi 'maitotiiviste'.

Toisin kuin säännölliset tai normaali maito, maitotiiviste on paksu. Paksuus maito johtuu poistaminen vedestä. Yhä useammat valmistaa nyt myydä maitoa muodossa maitotiiviste koska tämä maito voidaan säilyttää pidempään ilman jäähdytystä. Maitotiiviste voi jäädä, koska se on, kunnes tölkit avataan. Mutta jos kyseessä on säännöllisesti maitoa, se voi saada pilalle, vaikka se on sisällä voi eikä säilyttää jääkaapissa. Tämä tarkoittaa sitä, että maito on säilyy kauemmin kuin tavallista maitoa.

Verrattuna säännöllisesti maitoa, maitotiiviste on myös suurempi kaloreita ja vitamiineja.

Ostaessaan maitotiiviste, sinun on myös mahdollisuus muuntaa sen säännöllisesti maitoa, jos haluat. Vain kaada puolet määrästä vettä maitotiiviste ja saat säännöllisesti maitoa.Koska maito on paksu, sitä käytetään enemmän evästeitä. Säännöllinen maito voi vain ohentua evästeen taikina kuin se on vetistä. Maku myös on eroa. Maitotiiviste on rikkaampi maku kuin säännöllisesti maitoa. Lisäksi maito on creamier kuin säännöllisesti maitoa.

Maitotiiviste käytetään enemmän jälkiruokia ja myös leivonnassa kuin se tulee makea maku.

Yhteenveto:

1. Säännöllinen maito voi sisältää noin 85 prosenttia vettä. Vuonna maitotiiviste, noin 50- 60 prosenttia vesipitoisuus on poistettu.
2. Toisin kuin säännölliset tai normaali maito, maitotiiviste on paksu.
3. maito voi jäädä, koska se on, kunnes tölkit avataan. Mutta jos kyseessä on säännöllisesti maitoa, se voi saada pilalle, vaikka se on sisällä voi eikä säilyttää jääkaapissa.
4. maitotiiviste mukana tulee myös suurempi kaloreita ja vitamiineja.
5. maitotiiviste on rikkaampi maku kuin säännöllisesti maitoa. Lisäksi maito on creamier kuin säännöllisesti maitoa.