Stilling: ovs0

Valentinsdagskunst for Goodie Vesker

  Det er så mange deilige behandler tilgjengelig på Valentinsdag, som ofte folk ikke tenker på presentasjonen av godbiter. Ved å sette litt ekstra tid, kan en gave virkelig bli forbedret med en attraktiv goodiepose. Opprette disse posene som Et håndverkprosjekt kan være underholdende for barn, ettersom de blir begeistret for alle de godbiter de vil sette i posene i løpet av den kommende ferien.

Behandle kopper

Samle plastikkkopper, kortbeholdning, saks, tape og crepe papir for å lage Valentinsdagskunstkopper. Bruk koppen som beholder og skriv ut eller spore ut et design på rødt eller rosa kartongpapir. Klipp ut designet på papiret og fest det til koppen. Crepe-papiret linjer innsiden av koppen, og du fyller papiret med godbiter etter eget valg. Legg til gull trim, bånd eller hva som helst annet tilbehør du bestemmer deg for.

Papir: Trykker og stempler

Bruk design som er funnet på nettet eller Valentinsdagstempler for å gjøre en goodie-pose ser ekstremt profesjonell. Velg en papirpose og en design (for eksempel en mal er tilgjengelig på twigandthistle.com). Skriv ut designet på vesker og begynn å dekorere med frimerker. Selv ekstremt små barn kan gjøre dette prosjektet, da alt de trenger å gjøre er å stemple sine frimerker på goodie poser.

Tøyvesker

Hvis du vet hvordan du kan sy, kan du lage gjenbrukbare, tøyvesker. Velg klut og filt i purpur, rød og pinks slik at posen din kan være en vakker avgang fra det vanlige behandle poser. Klipp ut hjerte og firkantede former på utsiden av posen, og velg en farge for hovedposen selv. Sy på posen, legg til et håndtak og sy på rutene etterfulgt av hjerter på en eller begge sider. Dette prosjektet er litt mer involvert enn de andre, men de ferdige prosjektene ser ganske vakre ut.

Pape r: Markører og dekorasjoner

For studenter som ønsker å gå til byen på posene, bare få dem litt papirposer og la dem løsne. Ta tak i alle dekorative nødvendigheter som byggepapir, glitter, markører, paljetter og fjær. Gi studentene lim og la dem dekorere etter hvert som de velger. Mange av posene vil ende opp med å bli rotete, og noen synes kanskje ikke å ha noe med Valentinsdag. Det som er viktig er at barna vil nyte prosjektet og at de har et personlig sted å sette sine godbiter til kommende ferie.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------