Stilling: ovs0

Valentine Holder Prosjekter

  Valentinsdag involverer vanligvis venner, familie og betydelige andre som gir hverandre Valentinsdag. Elementsklasser har ofte Valentinsdagsfester som involverer klassekamerater som gir hverandre Valentines ved å plassere dem i Valentine-holdere laget av hver student. Hjelp klassen din til å lage disse Valentine-holdere eller skape disse Valentine-holdere med familien din for å holde Valentinsdagene du gir hverandre.

Papirplate Valentine Holder

Ta en papirplate og kutt den i to. Plasser halvplaten mot en hel papirplate med spiseplaten på platene mot hverandre for å danne en pose. Punch hull hver tomme langs kantene på de to platene hvor de møtes. Trekk garnet gjennom hullene for å holde papirplaten og halvplaten sammen. Klipp hjerter fra rødt og rosa konstruksjonspapir og lim dem til posen med håndflis for å dekorere den. Bruk brevpinner til å sette navnet ditt på Valentine-holderen.

Byggpapir Valentine-pose

Ta et stort ark med byggepapir og brett det i halv lengde. Stift langs de to sidene for å lage en pose. Skriv ditt navn på forsiden av posen med en markør og pynt posen med Valentinsdagsklistre eller hjerter kuttet av byggepapir.

Shoebox Valentine Holder

Ta en skobox og kutt en liten, lang og tynn rektangulær hull i lokket til Valentines å passe igjennom. Wrap boksen i rødt innpakningspapir eller store ark av byggepapir. Dekorer resten av boksen med skumhjerter av selvklebende håndverk. Skriv navnet ditt på toppen av boksen med en markør eller Bruk hylster av høykvalitets skum.

Kaffe kan Valentine Holder

Kutt et langt, tynt rektangulært hull i lokket på en kaffekanne med en håndflate. Mål høyden og diameteren på boksen med målebånd. Mål, merk og kutt et stykke valentinsk-tema utklippsbokpapir for å passe rundt boksen. Fest skrapbokspapiret til kaffekanne med dobbeltsidig tape. Bruk skumputer til å feste sponplatenbokstaver som staver ut navnet ditt på forsiden av boksen. lokket på boksen.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------