Stilling: ovs0

Ting barna kan gjøre fra ting i bakgården

  Det er mange ting barna kan lage fra ting de finner i bakgården. Blomster, kvister, bergarter og andre naturlige materialer er billige håndverkskomponenter som barn kan bruke til å lage dekorative elementer til hjemmet og hagen. Oppfordre barna til å utforske omgivelsene og deres kreativitet med håndverksprosjekter som er laget av naturen.

Presset blomsterveggart

Plukk blomster med barna dine. Se etter blomster som er helt i blomst og trykk dem mellom sidene i en telefonbok i omtrent to uker. Klipp stilkene på bunnen av blomsten før du setter inn blomstene mellom sidene. Beskytt sidene med vokspapir, hvis du vil. Legg ekstra vekt på toppen av telefonboken under presseprosessen.

Når blomstene trykkes, kan barna decoupage dem på kunstnerens lerret for å lage dekorativ veggkonstruksjon. Decoupage lim tørker, så barna kan også dekorere glassplater, vaser, bokomslag eller Andre gjenstander med de pressede blomstene.

Twig Frame

Samle kvister som allerede er tørre og fjern eventuell rusk. Spray kvistene med utvendig polyuretan for å legge til en beskyttende glans. Barn kan lim kvistene mot et eksisterende Ramme med viskøs håndverk lim. Se etter rimelige rammer på dollarbutikken med en perimeter på minst 1 1/2-tommers bred. En annen måte barna kan lage en rustikk twig-ramme er å pakke kvistene inn i fire seksjoner. Wrap begge ender av buntene med tvilling eller håndverkstråd. Kutt ut en del av papp eller filt for å passe til de totale ønskede dimensjonene på rammen og lim bunter til utklippet. Legg takkanten på veggen rundt en gjenstand eller et bilde.

Painted Rock Buddies

Barn kan nyte å skape malte rockekamper fra små og mellomstore bergarter de finner i bakgården. Rengjør og tørk steinene grundig før du dekorerer dem med akryl håndverk maling. Ungene kan male ansikter, hår og klær på steinene for å skape fantasifulle rockemennesker. Plasser de malte bergarter i blomsterbed eller hagebeholdere for ekstra farge. Barna kan også nyte å vise de malte steinene i sine rom.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------