Stilling: ovs0

Thanksgiving Art Ideas for Children

  Thanksgiving kunst ideer for barn ikke bare gi morsomme aktiviteter, de bidrar til å gjøre ferien historie og temaer kommer til liv. De fleste Thanksgiving temaer innlemme generelle høst, høst og historiske symboler. For eksempel symboliserer kornhornene høsten, sving bladene symboliserer høsten og pilegrimer symboliserer ferieens historie. Så lenge ideene forblir alder passende og involverer vanlige Thanksgiving-temaer, vil prosjektet sannsynligvis være en suksess med barna.

Kartongrør indisk

Gi tomme toalettpapirrør, byggepapir, skumfartballer, svart garn , brun tempra-maling, lim og markører for et kunstnerisk innfødt amerikansk håndverk for barn. Ha hvert barn lim en skumball til toppen av røret og lakk ballen brun. Etter at malingen tørker, må han dekke røret med mørkbrunt konstruksjonspapir for å lage indiansk klær. Dekke hele røret med mørkbrunt konstruksjonspapir for en kvinnelig indiansk kjole, eller bare den nedre halvdelen av røret for en mannlige indiske bukser.

Lim svart garn på skumballen for å lage hår som kan henge rett eller bundet i fletninger. Bruk markørene til å lage svarte prikkøyer, en rosa nese og en smilende rosa munn Ytterligere dekorasjoner kan inkludere chenille stengearmer, brune feltbelter, brune filtbånd, papirfjær og frøperlskjeder.

Fingerlakk Tyrkia

Kombiner et kalkunstema med morsomme fingermalinger, for et morsomt Thanksgiving-kunstprosjekt. Få hvert barn dyppet hånden i brun maling og legg et håndtrykk på et stykke hvitt papir. Derefter skal du dyppe fingeren i forskjellige malingsfarger for å lage fargerike fjær langs fingerområdet på utskriften eller baksiden av kalkunen. henne å bruke fargede markører for å lage detaljer på tørket maleri, su ch som ben og små vinger. Dekorasjoner for tommelfingerområdet av håndavtrykket kan inkludere øyne, en nebb og en vattle.

Mosaikk Cornucopia

Cornucopias, eller horn av mange, er matfylte symboler med en rikelig høst. Gi hvert barn et hornformet stykke brunt byggepapir. En stor oval blyantskisse definerer munnområdet i den store enden av hornhinnen. Hjelp ham å lim hornet til et stort stykke hvitt papir. Ha han tegne, male eller kutte ut magasinbilder av frukt og grønnsaker for å fylle hornet.

Papirbladkrans

Dra fordel av de rike høstfarger med et krans kunstprosjekt for barn. Hjelp hvert barn å kaste et stykke farget byggepapir og kutte ut en halvbladerform. Den utfoldede formen resulterer i et jevnt blad. Fortell henne å kutte ut så mange blader som hun trenger for å dekke en liten pappring og trim hvert blad med en linje med gullglitterlim. Ytterligere kunstneriske aksenter kan omfatte en bue og bue bær.

Papirvekt Pilgrim Hatter

Bland mini leire potter, maling, svart håndverk skum sirkler og papir til barn 'Thanksgiving kunst prosjekt med et pilegrim tema. Gi hvert barn en mini leire blomsterkrukke. Fortell ham å vri potten på hovedet og male den svart. Etter at malingen tørker, lim han gryten til midten av en svart skumsirkel. Gi gullkonstruksjonspapir for å danne et bukket band mellom kronen og kanten av hatten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------