Stilling: ovs0

Slik organiserer du en liten trebearbeiding

 

Slik organiserer du en liten trebearbeiding

1.

Stå midt i butikken din. Visualiser hvordan du bruker verktøyene dine under byggeprosjektene. Bestem de tre eller fire grunnleggende og felles trinnene i hver byggeprosess. Organiser områdene i butikken din tilsvarende. Finn arbeidsbordene dine nær de store kraftverktøyene dine, slik at du ikke trenger å gå over butikken for å fortsette å jobbe med treet ditt.

2.

Sett opp de store arbeidsstasjonene dine. Avhengig av størrelsen på butikken din og hvilke verktøy du har, skape arbeidsområder som gir tilstrekkelig rom til å bruke verktøyene riktig --- uten å være trangt og ofre sikkerheten --- og som minimerer det unødvendige å gå frem og tilbake fra en arbeidsstasjon til en annen .

3.

Finn og sentraliser strømverktøyene dine. For eksempel, lage en plass til motorsagene dine. Organiser og sett opp bordsag, stikksag og andre saga du måtte ha. Din tre dreiebenk er et ofte brukt verktøy, så sett det i nærheten av motorsagene dine. Legg også vakuumet ditt i dette området, siden det er området der du skal skape mest savsmuld og spon.

4.

Tilordne et område for håndverktøyene dine, akkurat som du har gjort for strømverktøyene dine. Plasser de som du oftest bruker innen praktisk tilgang. Organiser dem på arbeidsflatene dine, slik at du ikke trenger å jakte på dem hver gang du trenger dem. Finn og velg et sted for hvert verktøy. Gjør dette ved å sette opp så mange arbeidsstasjoner som din ledige plass vil tillate. Inkluder tilstrekkelig lagring for relaterte elementer på arbeidsstasjonene dine. Tilordne bestemte områder i nærheten av håndverktøyene dine, hvor du vil lagre relaterte treverk, for eksempel negler, klistremerker og biter, i små, tydelig merkede skuffer.

5.

Bruk veggplass som er lett tilgjengelig og ikke blokkert av arbeidsbord eller store verktøy. Hang pegboard på veggene i enkelte områder. Tegn skisser av verktøyene du planlegger å henge der. Bruk pegboard kleshengere, og heng verktøyene du har tegnet skisserer for. Grupper verktøyene som har lignende eller nært beslektede bruksområder som tanger, hammere, fly og andre. Dette vil gi deg et fast sted å alltid lete etter verktøy. Hvis du ser og ser ikke noe verktøy i din tegneplan for det, vil du vite at det er feilplassert. Finn det og rehang det, ellers beseire du din hensikt.

Tips og advarsler

 • Sammenkoble slags tre for å gjøre opptaket raskere.
 • Lagre alle festeelementer, klemmer og beslektede gjenstander i nærheten av områdene av deres bruk.
 • Sørg for å sikre fast gjenstander og materialer som er lagret overhead.
 • Sikker din butikk, og være spesiell om hvem du tillater å ha tilgang til den.
 • Hvis din trebearbeiding butikk er liten, er det viktig at du utnytter hver krog og krans av plass. Organisasjonen er nøkkelen til å få mest mulig ut av trange rom. Fylling av alle mulige plasser bør gi deg flere arbeidsområder. Når du fyller alt mulig plass, ikke glem de sjeldent brukte områdene over hodet ditt. Disse loftrommene kan brukes til å kategorisere og lagre sjelden brukt tre og verktøy.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------