Stilling: ovs0

Slik hekles en lue og skjerf

 

skjerf

1.

Velg riktig heklekrok for garnet ditt. Referer til Craft Garn Council of Americas standard garnvektssystemskart for veiledning.

2.

Kjør 25 masker, gjør arbeidet ditt og enkelt hekle inn i hver kjede.

3.

Kjett en maske, vend arbeidet og hekle enkelt i hver søm. Gjenta til skjerf når ønsket lengde.

4.

Klipp garnet og trekk den løse enden gjennom løkken som gjenstår på heklehaken. Vri de løse garnendene inn i skjerf.

Hatt

1.

Legg skjerf på bordet. Legg en linjal på toppen av skjerfet, langs en rad masker. Målet ditt er antall masker i en tomme.

2.

p> Forstørre måleren din med 6 tommer for et barns lue og 8 tommer for en voksenhatt. Kjett det antall masker.

3.

Enkelt hekle inn i hver kjedesting. Kjett en maske, vend arbeidet og hekle enkelt i hver søm. Fortsett til brikken er så lang som omkretsen på brukerens hode. Hvis du ikke kan måle brukerens hode, henvises til Craft Garn Council of America 's Head Circumference Chart. Barns 'hoder' er ca. 18 inches rundt, kvinners hodeomkrets er 20 inches og menns hoder er 22 tommer.

Skjær garnet og la en hale minst 1 meter lang. Trekk garnet gjennom den gjenværende sløyfen på heklen.

p> 5.

Sy i begynnelsen og sluttkanten av stykket sammen med den lange halen av garn, og gjør et rør.

Trekk på garn gjennom kanten av alle sømmer på den ene siden av røret. Trekk garnet tett og lukk den ende av røret. Vri de løse garnendene i hatten.

Heklet skjerf er ideelle prosjekter for nybegynnere siden de ikke trenger å forme eller sy. Når du er ferdig med et skjerf, kan du oppgradere til en sidelengs heklet lue som krever minimal sying og ingen formgivning. Måling (hvor stor masker er) spiller ingen rolle i et skjerf, men er viktig for en lue. Mål måleren i skjerf i stedet for å hekle en fargeprøve. Hvis du vil at brukeren skal bryte skjerfet rundt halsen, forlater lange haler, så gjør det minst så lenge de er høye.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------