Stilling: ovs0

Slik gjenbruker du en smykker gaveeske

 

Skuffer Organiser

Legg et flatt stykke papp på en tørr, flatt overflate og fjern alle dekslene fra smykkens gavekasser.

p> 2. Legg en prikk med varmt lim i bunnen av hver boks, og ordne dem direkte ved siden av hverandre på stykke papp slik at sidene dine berører.

3 .

Skyv pappen, dekket i bokser, inn i en skuff. Plasser blyanter og penner i langkjede bokser. Oppbevar dine mindre gjenstander, som stifter, viskelær og klistremerker, i de mindre firkantene eller rektangulære boksene. Overvei også å bruke en egen boks for hver type mynt når du må organisere reservedeler.

Kids Wish Box Craft

1.

Lakk dekslene og Baser av hver smykker gave boks din favoritt farge med håndverk maling og en pensel. La malingen tørke.

2. Kutt et spor i toppen av hvert bokselokk med en verktøykniv for noen håndskrevne ønsker på små strimler for å gå inn. Sted Låsen er tilbake på esken.

3.

Klipp små striper av hvitt papir med saks. Klipp dem små nok til å passe gjennom sporet du skapte i esken.

4.

Skriv ut alle dine ønsker som du tenker på dem, på strimler av papir, og legg dem gjennom sporet i ønsket boks.

Smykke gaveesker trenger ikke nødvendigvis å bli kastet ut etter at du har åpnet gaven; de kan holde andre gjenstander eller bli brukt til å lage håndverk. Små gjenstander blir lett tapt i større beholdere, så små bokser som smykker gavekasser kan komme til nytte for disse typer gjenstander. I tillegg kan boksene brukes til håndverksprosjekter for en regnfull dag. Prøv å gjenbruk smykker boksene dine i stedet for å kaste dem bort.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------