Stilling: ovs0

Slik festes Crimp Perler Med Knut Cover

 

1.

Kutt en lengde på ledningen 5 tommer lenger enn du vil ha ditt ferdig kjede eller armbånd. Trekk wireenden gjennom en krympestreng og festepunktet på den ene siden av låsen.

2.

Pass trådens ende tilbake gjennom krympekransen for å danne en sløyfe med en 2-tommers trådhale. Trekk det lange stykket ledning for å stramme sløyfen og krympe perlen på plass.

3.

Stram armbåndet eller halsen som ønsket.

4.

Trekk den andre krympekransen på beading-ledningen og passer ledningens ende gjennom den andre siden av låsen. Lag en løkke ved å bringe tråden tilbake gjennom krympekransen og trekk tett. Krymp på plass.

Kjør wirehaler i hver ende av kjedet eller armbåndet gjennom flere perler og kut bort alt overskudd.

6.

Plasser et krympe / knutdeksel rundt den første krympekransen. Hold dekselet i sporet nærmest spissen av krympeverktøyet og trykk forsiktig til dekselet lukkes helt. Gjenta for å dekke den andre krympekransen.

Tips og advarsler

  • Velg crimp / knut dekker bare større enn dine krympekuler.
  • Perler er en kvelningsfare for små barn.
  • Knut og crimp perle deksler er en rask og enkel måte å legge til et profesjonelt utseende til dine ferdige smykker. Disse dekslene kommer i en rekke størrelser og overflater for å passe nesten alle smykkerbehov. Legge til krympedeksler krever de samme verktøyene som brukes til å feste krympekuler og bare noen få ekstra sekunder med arbeid for å polere utseendet på de ferdige brikkene.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------