Stilling: ovs0

Slik blander du plaster til molds

 

1.

Forbered de gjenstandene som kommer i kontakt med det helles gipset. Avhengig av om du lager en mugg eller heller en eksisterende mugg, kan elementer inkludere muggboksen, gjenstanden som skal støpes eller innsiden av en eksisterende mugg. Forbered de områdene som kommer i kontakt med det helles gipset, ved å belegge dem med muggsåpe eller annen formfrigøringsmiddel. Bruk riktig størrelse beholder for mengden gips du blander. Plastbeholderen skal holde dobbelt så mye vann som mengden du trenger.

2.

Bland opp bare nok gips som du kan hælde i løpet av 10 minutter. Hvis du gjør flere gasser, kan dette bety at du blander flere gipspartier.

3. Pour rent, romtemperatur vann inn i blandebeholderen. Bruk kun vann fra springen eller destillert vann, og også vann kan inneholde mineraler som påvirker det ferdige gipset.

4.

Mål den riktige mengden tørr gipsblanding i en tørr plastbeholder . Avhengig av merkevaren til gips, må du kanskje vekten på en skala eller måle det etter volum. Hvis din tørre gipsblanding ikke gir blandingsforhold, starter du med 2 pund. 14 oz. tørr gips for 1 qt. vann. Du kan ende opp med å bruke mer eller mindre enn dette beløpet.

5.

Drypp den tørre gipsblandingen over overflaten av vannet ved forsiktig å riste beholderen med den målte tørre gipsblandingen . Arbeid raskt, men ikke dump den tørre gipsblandingen i vannet. Drypp den tørre gipsblandingen over hele vannoverflaten, slik at blandingen ikke danner en høyde i ett område.

Fortsett å sprute tørrgipsblandingen til tørrblandingen er fullstendig mettet og vannet ikke vil absorbere mer tørr blanding. Du kan ende opp med ekstra tørrgipsblanding. Ikke tving ekstra tørrgipsblanding i vannet. Ikke ta mer enn tre minutter for å helle tørrgipsblandingen i vannet.

6.

Hell eventuelt overflødig tørr gipsblanding tilbake i beholderen. La det mettede gipset hvile i ett minutt.

7. Rør den mettede gips med en metallskje eller hånden din. Bruk milde bevegelser for å unngå å røre bobler inn i blandingen. Rør blandingen for å fullt ut innlemme den tørre gipsblandingen med vannet. Den ferdige blandingen vil ligne tunge krem ​​eller pannekjøttbakt, avhengig av gipsmerket Du må fullføre omrøringen innen to minutter.

8.

Pek blandebeholderen mot telleren eller annen hard overflate for å fjerne fanget luftboble les. Vri blandebeholderen og trykk den fra flere vinkler til du ikke lenger ser luftbobler. Gipset er klar til å helles.

Tips og advarsler

  • En rask måte å beregne hvor mye vann som skal brukes til en sats gips, er å hælde vann inn i muggboksen eller inn i eksisterende mugg, og hell det vannet i en separat beholder. Mål vannet og trekk 20 prosent av volumet. Dette er ikke en nøyaktig beregning, men det vil gi deg et utgangspunkt.
  • Ikke bruk tørr gipsblanding som inneholder harde klumper. Hard klumper er et tegn på tørr blanding forurenset av vann eller fuktighet. Kast den tørre blandingen og bruk frisk blanding.
  • Skyll ikke blandingsutstyret i vasken. Væskeblandingen vil herdes og blokkere rørleggerrør. I stedet, linje en stor bøtte med søppelpose. Fyll søppelposen med vann og skyll alt blandingsutstyr i skuffen. Vent på gipset å slå seg ned og herd i bunnen av søppelposen, og dump deretter ut vannet og kast bort søppelposen og herdet gips. For små gipspartier kan du skylle alle gjenstander i en plastbeholder fylt med vann. Vent på at gipset settes og herdes i bunnen av beholderen og dumper ut vannet. Vri plastbeholderen opp ned og trykk på bunnen for å løsne det herdede gipset.
  • Enten du bruker gips for å lage en mugg eller å fylle en eksisterende mugg, hvordan gipset er blandet, er en avgjørende faktor for hvor sterk og boblefri din resulterende pour vil være. Blanding av gips på feil måte kan resultere i herdet gips som er mykt, sprøtt eller har pockmarks fra fangne ​​luftbobler. Feil i en gipsform vil overføres til det helles elementet, mens det helles feilblandet gips i en form vil gi et feilaktig ferdig produkt. Lær hvordan du blander gips ordentlig, hjelper til med å vise perfekte produkter og reduserer behovet for å gjøre flere gasser.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------