Stilling: ovs0

Slik Fold En Kusudama Japansk Paper Ball

 

1.

Plasser ett kvadrat papir i en diamantform. Brett nederste hjørnet til toppen og brett folden. Dette vil danne en trekant med den lange siden nederst (se referanselinken for bilder fra trinn 1 til og med 7).

2.

Ta venstre hjørne til toppunktet og skru opp brettet. Gjør det samme for høyre hjørne. Dette vil resultere i en mindre diamantform som er bisected av linjen der de to sideklaffene møtes i midten.

3.

Brett høyre klaff ned igjen, og juster kanten som var i midten i trinn 2 med diamantens nederste høyre kant. Skape denne folden. Gjør det samme for venstre klaff. Nå skal du ha en form som ser litt ut som en fleur-de-lis med et punkt i midten og to vinger på sidene.

4.

Fold ut høyre klaff så Den er vinkelrett mot resten av papiret. Åpne klaffen og trykk deretter ned på midtvegget, som nå kommer til å rette opp med høyre kant av diamanten fra trinn 1. Når du trykker på denne skruen ned, vil de to sidekrypene Gjør det naturlig for stedet der klaffen kan bli flatt. Gjenta for venstre klaff. Nå har din fleur-de-lis bredere vinger med en krone som rager ned midt i hver.

5. Fold den øverste triangulære delen av høyre vinge mot midten, slik at kanten på den trekantede delen rager opp med kanten av den originale diamantformen fra trinn 1. Gjenta øverst til venstre klaff.

/p>

6.

Fold nederst på høyre klaff mot midten langs den midtre krøllen. Den vil kaste seg nøyaktig i halvparten. Den trekantede delen du brettet i trinn 5 er nå inne i denne klaffen Gjenta for l eft klaff. Nå skal du ha en diamantform med to klaffer foldet mot midten.

7.

Bøy diamantformen, og bringe overflaten av de to klaffene sammen og danner en sylinder. Lim sammen klaffene sammen. Sylinderen er en kronblomst av en blomst. Hvis du ser inne i sylinderen, vil du se tre mindre kronblad dannet av klaffene du brettet. Gjenta denne prosessen for hvert kvadrat papir. Du vil ha 60 kronblade.

Lim seks av disse kronbladene sammen for å danne en blomst, og sørg for at de tre små kronbladene i hvert kronblad ende opp med å stråle ut fra midtpunktet. Gjenta for de andre kronbladene til du bruker kronbladene og har 12 blomster.

9. Lim sammen blomstene for å danne kusudama-ballen. Hver blomst vil være koblet til to kronblader av hver tilstøtende blomst. Begynn med å lime to kronblader av to blomster sammen. Legg deretter til en tredje blomst, og så videre til en halv ball dannes. Gjenta for å gjøre en halvdel av ballen, lim deretter halvdelene sammen.

Tips og advarsler

  • Bruk forskjellige farger eller mønstre på papir for å legge til variasjon din kusudama ball.
  • Når limene limes sammen, legg limet i en linje helt ned petal, litt til høyre for midtlinjen.
  • Crafters kan lage en japansk kusudama ved å legge sammen flere identiske origamiformer, for eksempel blomster eller blader, og kle dem til hverandre med lim for å danne en ball. Historisk ansatt de japanske menneskene disse dekorative ballene for å scenting et rom. Nå er de vanligvis gitt som gaver. Det er mange forskjellige design for kusudama baller, og nye blir designet hele tiden.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------