Stilling: ovs0

Rock Salt Håndverk

  Rock salt er et mineral. Ifølge Dr. Ken Rubin, professor ved University of Hawaii, er 'rock salt' det vanlige navnet på mineralhalogen, som har kjemisk formel NaCl (natriumklorid). Den dannes når vannet fordamper fra sjøen, og det finnes i 'tørre sjøsenger, innsjøer, marginalhavet og lukkede bukter og elvemunning i tørre områder av verden.' Salt er ikke bare et mineral som er nødvendig for livet, men det er morsomt å bruke for håndverk.

Rock Salt Mosaic

For å lage en steinsaltmosaikk, hell en kopp steinsalt i en glidelås. Legg litt matfargestoff eller plakatmaling til saltet i glidelåsen. Lukk posen og rist saltet til fargene er jevnt fordelt. Denne prosessen kan gjentas flere ganger for å danne forskjellige farger. Tegn et bilde på et stykke sandpapir eller papp. Velg et solid overflate. Etter å ha tegnet bildet eller designen, bruk væske lim til et område av bildet, og dryss det fargede bergsaltet på limområdene. Fortsett å fylle inn bildet med alle farger du ønsker. La prosjektet tørke.

Independence Day Jars

Fargene på amerikansk uavhengighet er rød, hvit og blå. For å lage denne håndverket, bør farget bergsalt være forberedt på forhånd. For å lage rødt rocksalt, hell 3 kopper bergsalt i en bolle. Kombiner 1/4 kopp gnidningsalkohol med 1/2 flaske rød matfarging. Bland de to væskene sammen. Hell den røde væsken i bergsaltet. Pass på at fargen fordeles jevnt gjennom saltet. Hell det røde bergsaltet på en brett og la det tørke i solen i en time. Gjør det samme for blått bergsalt (men selvfølgelig bruk blå matfarging i stedet for rødt). Ingenting bør legges til det hvite bergsaltet. Skje det tørkede, fargede steinsaltet i babymatkrukker, skifte de røde, hvite og blå fargene. Når glassene er fylt, forsegl dem og pynt dekslene med røde, hvite og blå bånd.

Rock Salt Ice Cream

Rocksalt kan brukes til å lage en spiselig godbit. I en ren, tom en-pund kaffekanne kan du kombinere en halvliter halvkrem og 1/2 kopp sukker. Smaksstoffer som vanilje eller frisk frukt kan også legges til. Legg lokket på boksen, sett det inn i en kaffekanne med tre pund. Dekk den mindre boksen med is. Drys to spiseskjeer av bergsalt på isen, og legg lokket på den større kaffekanne. Sett et stort stykke plast eller et stort ark på gulvet. Omvendt ruller kanen til hverandre på gulvet for å lage isen. Dette bør ta ca 10 minutter, men hvis iskremet ikke er vanskelig nok, fortsett å rulle kanen til isen er satt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------