Stilling: ovs0

Radiale hekleinstruksjoner

 

1.

Lag en ring av tråd, hold den stengt mellom tommelen og pekefingeren. Sett inn heklehaken i midten av ringen, pakk tråden over kroken og trekk den gjennom for å lage en løkke på kroken.

2.

Lag 24 doble heklesømmer inn i ringen. Trekk ringens bakre endeende for å lukke ringen. Sett sømmen inn i toppen av den første doble hekle for å fullføre første runde.

3.

Kjede fire. Dobbel hekle i neste dobbel hekle. Kjett en og hekle deretter hekle i neste dobbel hekle. Gjenta fra kjede en hele veien rundt. Slip sømmen inn i den tredje kjeden av startkjeden.

4.

Kjede tre. Gjør to doble hekler i samme plass som kjeden tre. * Kjede tre, hopp over en dobbel hekle. Gjør tre doble heklinger i neste doble hekle. * Gjenta sømmen mellom stjerneene til du kommer til startkjeden tre. Slip søm i den tredje kjeden for å bli med i runden.

5.

Kjede tre. Dobbel hekle i bunnen av den siste kjeden tre. Dobbel hekle i neste dobbel hekle. Gjør to doble hekle i den tredje doble hekle. * Kjede to. Gjør to doble hekle i den første doble hekle, en dobbel hekle i midten dobbel hekle, to doble hekle i den siste doble hekle. * Gjenta sømmen mellom stjernene til du kommer til slutten av runden.

6.

Kjede tre. Dobbel hekle i bunnen av kjeden tre. En dobbel hekle i de neste tre doble hekle. To dobbelte heklesømmer i den siste doble hekle. * Kjede en. Gjør to doble hekle i den første doble hekle, en dobbel hekle i hver av de neste tre doble hekle, to doble hekle i den siste doble hekle. * Gjenta sømmen mellom asteriskene for å fullføre runden.

7.

Kjede tre. Gjør en dobbel hekle i hver doble hekle og en dobbel hekle i hver kjede en plass rundt. Slip sømmen inn i den tredje kjeden av kjeden tre for å bli med i runden.

8.

Gjenta trinn 3 til og med 7 til din mål er den ønskede diameteren. Bryt tråden og trekk enden gjennom løkken for å avslutte. Vev i endene for å fullføre pent.

Herlige doilies, lacy duker og geometri har mer felles enn du kanskje tror. Hekling i runden krever ikke forståelse for geometriske prinsipper hvis du bare følger et mønster. Hvis du ønsker å strekke dine kreative muskler og utarbeide dine egne mønstre, kan en solid forståelse av radial geometri komme til nytte ved å finne ut antall og plassering av økende masker i arbeidet ditt. Å arbeide med en enkel radial hekle-doil vil illustrere hvordan mønsteret utstråler fra sentrum utad.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------