Stilling: ovs0

Papirplate kranse håndverk for barn

  Bruk grunnleggende hvite papirplater til å lage dekorative kranser til enhver anledning. Barn kan sette sammen de enkle kransene ved hjelp av byggpapir, andre grunnleggende håndverk og naturlige gjenstander. Heng kransene fra vegger eller dørknapper med stykker av garn eller bånd. Gjør det en tradisjon å lage papirplater kranser med barna dine før hver ferie eller årstid.

Halloween krans

Lag en spooky kranse som Halloween dekor. Klipp midten av en solid papirplate for å danne kransbunnen. Skjær spøkelsesformer ut av hvitt byggepapir, gresskarformer ut av oransje papir og bat-inspirert design ut av svart papir. Bruk håndtak lim for å feste Halloween-figurene tilfeldig over hele platen.

Earth Day Wreath

Lær barna betydningen av jordens dag og omsorg for planeten ved å lage en krans. Bruk saks eller en håndkniv til å kutte senteret ut av en papirplate. Klipp ut flere sirkelformer ut av hvitt byggepapir. Forvandle sirkler til mini-jordarter med blå og grønne markører eller fargestifter. Dekorer noen sirkler med resirkuleringssymbolet. Lim sirklene rundt platen for å lage en krans.

Vinterkrans

Hjelp barnet ditt til å utforme en festlig vinterkrans som skal vises i ferien. Fjern senteret fra en papirplate med en kniv eller saks. Klipp bladformer ut av grønt byggepapir og lim dem på platen. Lag bær med byggepapir og fest dem i grupper på tre til kransen som hule. Legg gnisten til kransen med prikker av sølv og gullglitterlim. Bruk et hullpunch for å lage to hull på toppen av kransen, slipp et stykke rødt bånd gjennom hullene og bind det i en bue.

Høstkrans

Lag en enkel høstkranse ved hjelp av naturlige gjenstander. Samle en rekke fargelagte høstløv og furuskegler. Hvis det ikke finnes naturlige blader, bruk faux faller blader i stedet. Skjær senteret ut av en papirplate og lim bladene rundt omkretsen av platen. Tie begge ender av et stykke gul eller oransje garn rundt to små pinjekegler. Knut garnet rundt toppen av kransen, slik at furuskeglene kan dingle.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------